Staj DEFTERi giris kismina ne yazilir?

Staj DEFTERi giris kismina ne yazilir?

Trend olan Staj DEFTERi giris kismina ne yazilir?

İçindekiler

Staj DEFTERi giriş kısmına ne yazılır?

Giriş bölümü, okuyucunun konuyla ilgili başka yayınları okumaya gerek duymadan projeyi veya staj konusunu anlayıp değerlendirebilmesini sağlamak için yeterli temel bilgileri içermeli, çalışmanın yapılmasının gereğini ve amacını da kısaca anlatmalıdır.

Staj raporu nasıl doldurulur?

Tarihler sadece iş günlerini kapsar, hafta sonları ve resmi tatil günleri yazılmaz. Staj tarihlerine dikkat edilerek, tarihler atlanmadan yazılır. 3. Staj dosyasının her bir sayfasına, o gün yapmış olduğunuz işin ne olduğunun yanı sıra, yaptığınız işlerle ilgili detaylı teorik bilgiler de yazmanız gerekmektedir.

Üniversite staj dosyasi nasil doldurulur? Staj defterini pilot kalem kullanarak doldurmanız gerekmektedir. Staj dosyasına stajda geçirdiğiniz gün sayısından az olmayacak şeklide iş temrin yazmalısınız. Her temrin işinde mutlaka şu konu başlıkları olmalıdır: Defterin her temrin sayfasında stajer öğrencinin adı ve soyadı ile imzası olması gerekmektedir.

Staj defteri kurşun kalemle yazılır mı?

Staj defterinin tümü bilgisayarda yazılabileceği gibi, okunaklı bir şekilde el yazısı ile de yazılabilir. 3. Yazım kurallarına uyulmalı ve kesinlikle kurşun kalem kullanılmamalıdır.

Staj defterine ilk gün ne yazılır?

Firma kaç yılında kurulmuş varsa diğer ofisleri onları tanıtın. Gerçekleştirdiği başarılar , aldığı ödüller. Firmada toplam kaç kişi çalışıyor yıllık cirosu ve hasılatı vb. şeyler sizin ilk staj gününüz için ideal olabilir.

Üniversite staj defterine ne yazılır?

Sadece sizin ile ilgili bilgiler, firma bilgileri (Ad, soy ad, okul numaranız , üniversite,fakülte ve bölümün ismi,danışman hocanızın adı,staj yaptığınız firmanın adı, staj yapılan departman ). Bu yazıların arkasına belki güzel fon eklenebilir.

Staj dosyası hangi renk kalemle yazılır?

6- Staj defterindeki tüm yazılar kurşun kalemle değil, TÜKENMEZ veya PİLOT benzeri kalemler ile yazılacaktır.

Resmi belgeler hangi renk kalemle yazılır?

Mavi ya da siyah olabilir. Ama resmi yazışmaları siyah pilot kalemle yapmak daha uygundur. Yalnız evrağın fotokopi olup olmadığının daha rahat ayırt edilebilmesi için imzanın mavi kalemle atılmasında fayda var.

Staj raporu ne yazılır?

Staj yapılan kurumun adı, yeri, temel uğraş alanları, gelişimini tanıtan kısa tarihçesi, örgüt yapısı, üretimi ve ürünleri ile ilgili bilgiler verilir. Staj yapılan birimin varsa özel donanım ve/veya yazılımları hakkında bilgiler verilir, birimde gerçekleştirilen uygulamalardan bahsedilir.

Okunma: 318