Spa masaj salonu nasil acilir

Spa masaj salonu nasil acilir

İçindekiler

Spa masaj salonu nasıl açılır?

Masaj Salonu Açmak İçin Gerekli Belgeler

Kira Kontratı Faaliyet İzni Belgesi. Oda Kaydı Mevzuata Uygunluk Belgesi. SGK Giriş Bildirgesi. Ustalık Belgesi. Sağlık Bakanlığı izni. Ticari Sicil Kaydı Spa salonunda neler olur?

Genel anlamda su ile yapılan bakım ve terapileri kapsar. Bu hizmeti sunan yerlere de Spa Merkezi veya Spa Salonu adı verilir. Selülit tedavisi, cilt bakımı, rahatlamak, canlanmak, yüz ve cilt bakımlarını yaptırmak, stres atıcı masaj, temizlenmek gibi alanlarda uygulanır.

Masaj ustalık belgesi nasıl alınır?

Resmi makamlarca iş yeri açılışında istenilen 520 saatlik Masaj Kursu kurumumuz tarafından verilmeye başlanmıştır. Kurumumuz aracılığı ile katılacağınız kurs programı sonrasında başarılı kursiyerlere MEB onaylı 520 saatlik Masaj Sertifikası verilmektedir. Kurs yaklaşık olarak 3,5 ay sürmektedir.

Bebek spa merkezi nasıl açılır?

Bebek spa merkezi açmak için gerekli şartların başında bebek masajı sertifikası gelmektedir. Bunun dışında normal bir iş yeri açma ruhsatı yeterli olacaktır. Diğer evraklar ve şartlar herhangi bir işletme açmak için bilindik şartlardır. Daha detaylı bilgi almak için bir mali müşavirden yardım almanızı tavsiye ederiz.

SPA da ne iş yapılır?

Zaman içinde Avrupa’ya yayılan SPA temel olarak su aile yapılan terapi ve bakımları kapsar. Bu hizmetlerin sunulduğu yerler ise SPA veya Spa Merkezi olarak tanımlanır. Spa bakımlarında su ile birlikte, doğal ve şifalı taşlar, aromatik yağlar ve profesyonel masaj teknikleri de uygulanmaktadır.

Fizyoterapist spor salonu açabilir mi?

Fizyoterapistler, kendi başına sağlıklı yaşam merkezi ya da egzersiz danışma merkezi açabilmektedirler. Ayrıca Fizik Tedavi hekimiyle beraber Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi açabilirler.

Masaj belgesi ne işe yarar?

520 saatlik 3. seviye zorunlu bir kurstur. Masaj eğitimi için hazırlanan eğitim programının sonucunda 3. seviye “Masaj Uygulayıcısı” olarak sertifika verilmektedir. Masaj salonu açma yönetmeliğinde iş yer açma ve çalışma ruhsatı için zorunlu alınması gereken resmi sertifika olarak belirlenmiştir.

Baby SPA kaç para?

1 Seans 60 DK Floating Hidroterapi + Bebek Masajı 140 TL.

Okunma: 319