Solixel tuvalet temizleyici nasil kullanilir

Solixel tuvalet temizleyici nasil kullanilir

Popüler Solixel tuvalet temizleyici nasil kullanilir? by Admin Ekim 25, 2020

İçindekiler

Solixel tuvalet temizleyici nasıl kullanılır?

pas ve kireç lekelerinin temizliğinde kullanılır. Kokusuz ve renksizdir. Ağır kir üzerine ürün dökülüp bir dakika içerisinde fırça yardımı ile ovularak lekeler çıkarılır ve bol su ile durulanır. Normal lekeye 1/5 oranında sulandırarak kullanılır, su ile durulanır.

Klozette nasıl temizlenir?

Hiç su kalmayana kadar küçük bir kap yardımıyla klozetin alt kısmındaki suyu boşaltmalısınız. Sonra sertleşmiş lekelerin olduğu her yeri kaplayacak şekilde klozete beyaz sirkeyi dökün. Sonra ovalamadan önce sirkeyi lekeli kısmın içine işlemesi için birkaç saat bekletin.

Porçöz tuvalet temizleyici nasıl kullanılır?

KULLANIM ALANLARI: Sadece klozet ve alaturka tuvalet temizliği içindir. KULLANIM ŞEKLİ: Çocuk Kilitli Kapağı şekildeki gibi bastırarak saat yönü tersine çevirerek açınız. Ürünü klozetiniz veya alaturka tuvaletinizin temizlenecek kısmına uygulayınız ve yaklaşık olarak 15 dakika kadar bekleyiniz.

Solixel pas ve kir çözücü nasıl kullanılır?

Kokusuz ve renksizdir. Ağır kir üzerine ürün dökülüp bir dakika içerisinde fırça yardımı ile ovularak lekeler çıkarılır ve bol su ile durulanır. Normal lekeye 1/5 oranında sulandırarak kullanılır, su ile durulanır. Ürünün zemine uygunluğu küçük denemeler yapılarak test edilmelidir.

Tuvalet taşı sarı leke nasıl çıkar?

Klozetin suyunu boşaltıyoruz kireçli bölgeye bol miktarda karbonat dökün ve 15 dakika dokunmayın. Daha sonra limon suyunu karbonatlı bölgelere dökün ve klozet fırçasıyla ovun ve sifonu çekin. Haftada 2 kez bu yöntemi uyguladığınızda klozetinizin pırıl olur.

Porçöz tuvalete dökülür mü?

Porçöz sadece katılaşmış bazı yabancı maddelerin tesisattan uzaklaştırılmasını sağlar. 1 ölçek deterjanın üstüne eklenecek olan 2 ölçek porçöz iyi bir tuvalet tıkanıklığı gidericisidir. Bu karışım tuvalete döküldükten sonra ise hemen kaynar su tuvalete dökülmelidir.

Klozet beyazlatmak için ne yapmalı?

Bu yöntem için sararmış yüzeye karbonat dökün ve sprey şişe ile karbonatın üzerine beyaz sirke sıkın. Sirke ve karbonat birleşimi etkileşime neden olarak köpürebilir. Bu şekilde akşamdan sabaha kadar bekletin ve ardından fırça veya sünger kullanarak ovalayıp yıkayın. İşlem sonrası bol su ile durulayın.

Okunma: 344