Silivri plajlari temiz mi?

Silivri plajlari temiz mi?

Blog Silivri plajlari temiz mi?

İçindekiler

Silivri plajları temiz mi?

Selimpaşa Başkent Sitesi Önü Silivri’nin Selimpaşa beldesinde yer alan bu plaj, konum olarak Başkent Sitesi’nin önünde yer alıyor. Değerlendirmeden anlayacağınız üzere oldukça temiz bir denize sahip.

Selimpaşa plajı temiz mi?

Silivri: İlçedeki Selimpaşa Plajı, 500 metre uzunlukta. Yüzme Suyu Takip Sistemi’ne göre ‘çok temiz’ özeliğe sahip. Silivri’de ayrıca Semizkum, Çanta, Gümüşyaka plajları da en çok tercih edilenlerden.

Silivri denizi hangi denize bağlı?

Coğrafyamız. Silivri 41 derece 03 kuzey paraleli ve 28 derece 20 doğu meridyenlerinin birleştiği noktada,istanbul iline bağlı ve il merkezinin 67 km batısında, Marmara Denizi sahilindedir. İlçe tarım arazileriyle birlikte 860 km2 yüz ölçümüne sahiptir.

Silivri Semizkum denizi temiz mi?

Semizkum Plajı, mükemmel plajlar kategorisinde gösteriliyor. Yüzmeyi yeni öğrenenler ve çocuklar için oldukça elverişli sığ bir denizi vardır. Deniz, ilerledikçe giderek derinleştiği için güvenli bir plajdır.

Istanbul’da en temiz deniz nerede?

Büyükada. Marmara Denizi’nin en temiz plajlarını barındıran Büyükada’da gönül rahatlığıyla kulaç atabileceğiniz tam 8 plaj bulunuyor.

Istanbul Selimpaşa hangi ile bağlı?

Selimpaşa 41.055000 enlem ve 28.370832 boylamda yer almaktadır. Silivri ilçesine bağlıdır. Selimpaşa haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Selimpaşa posta kodu 34590.

Silivride nerede yüzülür?

Silivri denizi sığ olduğu için çocuklu aileler tarafından sıkça tercih edilmekle birlikte yüzme bilmeyenler için de güvenlidir. Silivri Plajı’nın yanı sıra Semizkum Plajı, Papatya Plajı, Gümüşkaya Plajı ilçede denizin tadını çıkarabileceğiniz, kumsalda güneşlenip dinlenebileceğiniz en iyi plajlar arasındadır.

Silivride deniz nasıl?

Silivri denizi, berrak ve az dalgalı olması yanında sığ bir deniz olduğu için çocuklu ailelerin en fazla tercih ettiği bölge. Yüzmeyi iyi bilmeyenler veya yüzmeyi yeni öğrenenler içinde en uygun plajlar Silivri’de bulunuyor.

Semizkum denize girilir mi?

Okunma: 343