Siemens camasir makinesi f23 hatasi nasil duzeltilir?

Siemens camasir makinesi f23 hatasi nasil duzeltilir?

İçindekiler

Siemens çamaşır makinesi f23 hatası nasıl düzeltilir?

Bu hata ile ilk defa karşılaştığınız zaman, yapmanız gereken ilk şey çamaşır makinesinin fişini çekmek ve su musluğunu kapatmak olmalıdır. Elektrik çamaşır makinesinde değilse ve kasada elektrik bulunuyorsa o zaman şok olabilirsiniz. Bundan nedenle de olası su sızıntılarını sürekli olarak kontrol etmeniz gerekir.

Su besleme süresi aşıldı ne demek?

E17 hata kodu veriyor: Su besleme süresi aşılmış. Su beslemesi bozulmuş. Bir kova yardımıyla doğrudan musluktaki su basıncını kontrol edin. Tamamen açık bir musluktan dakikada yaklaşık 10 litre su akması gerekiyor.

Kombide F23 ne demek?

Merhaba Melike Hanım, Baymak kombide f23 arıza kodu kombinizin fan motoru kirlendiği ve verimli çalışmadığını gösterir. Kombinin içinde yer alan hava prosestat parçası veya hava sivici arızalı olabilir. Arızanın tespiti ve çözümü için yetkili servis den destek almanız gerekir.

Bosch F17 hatası nasıl giderilir?

Hata E17 / F17: Su besleme süresi aşıldı Musluğu açın. Eğer hata düzeltilemiyorsa lütfen müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçin ve bir servis randevusu ayarlayın. Alternatif olarak online randevu servisimizi kullanın.

E17 hatası nedir?

Bosh çamaşır makinelerinde en sık rastlanan hata kodları arasında yer alan E17 hata kodu, tankın su yetersizliği nedeni ile yıkamanın başlayamaması anlamına gelir. Bazı çamaşır makinesi modellerinde ise, bu sorun F17 koduna ile gösterilir.

Bosch bulaşık makinesi E24 ne demek?

Bulaşık makinelerimize entegre hata teşhis sistemi, nadir de olsa cihazlarda görülen hataların tanımlanmasını sağlar. Cihaz ekranında E24 veya F24 hata kodunun görüntülenmesinin nedenlerinden biri de pompa tıkanıklığı olabilir.

Vaillant Kombi F23 arızası nasıl giderilir?

F22/F23/F24 Arıza Kodu : Atmotec Kombide Beliren Bu Üç Hata Kodunun Açıklaması Da Aynıdır. Yani Cihazda Su Kalmadığını Basıncın Sıfırlandığını Göstermektedir. Kombinin Altında Yer Alan Doldurma Musluğunu Açarak Basıncı 1,5 Bara Getirmeniz Gerekmektedir.

Arçelik Kombi F23 hatası nedir?

ARÇELİK E04/E05/E06/F23 ARIZA KODU: Kombinizin hava prosestatında bir problem olmuştur. Prosestat kombideki hava akımı kontrolünü sağlayan parçadır. Görevi ise fandan gelen pozitif basınç ile atık gaz sisteminde oluşan durumu anakarta iletme görevini yapmaktadır. Hermetik kombilerde bulunmaktadır.

Bulaşık makinesinde E23 ne demek?

Bu temizlik makinenin dış yüzeyini silmek ile alakalı değildir. Daha çok iç aksamında oluşan tortular ve birikmiş kirleri temizlemek üzerinedir. Bu arıza kodu bulaşık makinesinin kullanım ömrü boyunca bir kaç defadan fazlaca karşınıza çıkacaktır.

Okunma: 378