Seyahat saglik sigortasi Fiyati Ne Kadar?

Seyahat saglik sigortasi Fiyati Ne Kadar?

Katkı Seyahat saglik sigortasi Fiyati Ne Kadar?

Seyahat sağlık sigortası Fiyatı Ne Kadar?

⚪ Seyahat sağlık sigortası ne kadar?

Schengen Ülkeleri Tüm Dünya Standart Covid Paketi Dahil 16-31 Gün € 8.24 € 13.70 32-62 Gün € 12.36 € 20.55 63-92 Gün € 18.54 € 34.25

Seyahat sağlık sigortası nereden alınır?

Seyahat sağlık sigortası, doğrudan sigorta şirketleriyle iletişime geçerek yapılabildiği gibi internet üzerinden de hızla satın alınabilir. Fakat vize esnasında ıslak imzalı belge istenmesi nedeniyle sigortacınızdan ürünün ıslak imzalı ve kaşeli halini kargo yoluyla istemeyi unutmayın.

Seyahat sağlık sigortası gerekli mi?

Vize gerektirmeyen ülkelere seyahatlerde seyahat sağlık sigortası zorunlu değildir ancak yaptırılması durumunda seyahat süresince karşılaşılabilecek her türlü kaza ve hastalık veya kaybolan bagaj durumunda sigortalıyı güvence altına alır.

Seyahat sigortası nedir ne işe yarar?

Seyahat sağlık sigortası olarak da bilinen bu sigorta türü, yurt içi ya da yurt dışı seyahatlerinizde kaza veya hastalık nedeniyle aniden oluşan ve acil müdahale gerektiren sağlık sorunları yaşandığında tedavi masraflarını karşılayan sigorta ürünüdür.

Seyahat sağlık sigortası Nedir Nasıl Alınır?

Seyahatinizde yaşayabileceğiniz kaza, ani gelişen hastalık, korona virüs nedeniyle karantina konaklama masrafları ve cenaze nakil masrafları, vize reddi durumunda vize masrafları ve daha pek çok aksiliğe karşı oluşan maddi zararlar seyahat sağlık sigortası tarafından karşılanıyor.

Seyahat sağlık sigortası neleri kapsar?

Seyahat Sağlık Sigortası, sigortalı olan kişinin yurtdışı seyahati esnasında öngörülemeyen herhangi bir kaza, sakatlanma, sağlık sorunları gibi risklerini poliçe geçerlilik süresinde ve poliçede yer alan limitler dahilinde kapsam altına almaktadır.

Okunma: 343