Sesli mesaji nasil ceviririm?

Sesli mesaji nasil ceviririm?

Popüler Sesli mesaji nasil ceviririm? by Admin Ekim 3, 2020

İçindekiler

Sesli mesajı nasıl çeviririm?

Android İçin WhatsApp Ses Kaydı Yazıya Çevirme WhatsApp’ın sağ üst köşesinde bulunan paylaşım butonuna dokunun. Sesli mesajı Transcriber’a gönderin. Bu işlemin ardından Transcriber uygulamasına erişim izni vermeniz gerekecektir. Uygulamanın istediği izni verdikten sonra sesli mesajı okumaya başlayabilirsiniz.

Ses kaydını nasıl çevirebilirim?

Ses kaydını yazıya çevirme için ne gerekli?

İlk önce Google Docs hesabınızı açın. Daha sonra boş bir belge oluşturun. Sonra menüden Araçlar bölümünden Sesli Yazma seçeneğine tıklayın. Çıkan mikrofon işareti üzerinden dilinizi seçin. Sonra da mikrofona tıklayıp konuşmaya başlayın. Sesi yazıya çevirme nasıl olur?

Voicedocs Nasıl Kullanılır? https://voicedocs.com sitesinde kaydolarak ses veya video dosyasını karşıya yükleyin. Otomatik deşifrenin (yazıya dökülmenin) bitmesini bekleyin. Daha sonra sitedeki metin düzenleyicisi ile dökümdeki hataları kolayca düzenleyebilirsiniz.

Vodafone sesli mesaj nasıl gönderilir?

Dilediğiniz an 7542’yi arayarak Vodafone Telesekreter mesaj kutunuza bağlanıp size bırakılan mesajları ücretsiz dinleyebilirsiniz. Mesaj kutunuzun güvenliğini arttırmak isterseniz kendinize şifre tanımlayıp, aktif hale getirebilir; mesaj kutunuza ulaşmak istediğinizde şifrenizi kullanabilirsiniz.

WhatsApp’ta sesle yazma özelliği nasıl etkinleştirilir?

Konuşarak yazma

Android telefon veya tabletinize Gboard’ı yükleyin. Gmail ya da Keep gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın. Metin girebileceğiniz bir alana dokunun. Klavyenizin üst tarafındaki Mikrofon simgesine. “Şimdi konuşun” komutunu gördüğünüzde yazılmasını istediğiniz şeyi söyleyin.

Ses kaydını metne nasıl çevrilir?

Google Docs ile ses kaydını yazıya çevirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayan en önemli araç, Docs’da bulunan Sesle Yazma aracıdır. Sesle Yazma aracını Araçlar menüsü üzerinden ya da Ctrl + Shift + S tuş kombinasyonunu kullanarak açabilirsiniz. Açtığınız an araç çalışacaktır, kapatmak için üzerine tıklayın.

Ses kaydı nasıl deşifre edilir?

Günümüzde ses kaydını yazıya çevirme işini başarıyla gerçekleştirebilen birçok uygulama mevcut….Ses kaydını yazıya çevirme için kullanılabilecek 6 uygulama önerisi:

Google Keyboard. Just Press Record. Speechnotes. Transcribe. Google Dokümanlar. Dictation.io.

Okunma: 344