Serum ne işe yarıyor?

Serum ne işe yarıyor?

İçindekiler: Serum ne işe yarıyor? Cilt bakım serumu nasıl kullanılır? C vitamini serum kaç yaşında kullanılır? Hyaluronic Acid kaç yaşında kullanılır? Collagen kaç yaşında kullanılır? Yüz maskesi kaç yaşında kullanılır? Serum ne işe yarıyor?

Serum ise başka bir uzviyetin meydana getirdiği antikorların insan vücuduna aktarılmasıdır. Bu bakımdan, aşı, hastalığa yakalanmadan, serum ise, hastalık mikroplarını aldıktan sonra yapılır. Aşı hastalığı iyileş-tirmez, önler; serum ise hastalığı iyileştirir, yani bir çeşit ilâçtır.

Cilt bakım serumu nasıl kullanılır?

Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulanır. İnce yapıda olduğundan 1 dakika içinde emilir. Üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz. Belirtilen miktarda serumu parmak uçlarıyla hafif tampon hareketlerle yüze veya göz çevresine yedirin.

C vitamini serum kaç yaşında kullanılır?

Araştırmalar, yaşlanma sürecinde, genç ve olgun ciltler için farklı ürünler kullanmak gerektiğini ortaya koyuyor; C vitamini ya da meyve asidi içeren ve antioksidan özelliği olan kremleri 30-35 yaş arasındakilerin, daha olgun ciltlerin ise A vitamini ya da peptit içeren kremler kullanılması öneriliyor.

Hyaluronic Acid kaç yaşında kullanılır?

Hyaluronic Serum kullanımı - Saf Hyaluronic Serum, 25 yaş üstü her cilt tipine uygundur. - Cilde yoğun ve derinlemesine nem verir. Kırışıklıkları, çizgileri açıcı ve yapılandırıcı özelliği ile etkilidir. - Cildin renk tonunu açıcı ve canlandırıcı şekilde etkilidir.

Collagen kaç yaşında kullanılır?

Kolajen her yaşta yardımcı olabilir. Ancak yaşlanma etkileri yaşamın ilerleyen dönemlerinde görülmeye başladığından, 20'li yaşların başından itibaren kolajen takviyesi yapılması önerilir.

Yüz maskesi kaç yaşında kullanılır?

Akbaba, cilt bakımına ne zaman başlanması gerektiğine de değindi: ''Ergenliğin başladığı 11 yaşında cilt bakımına da başlanması gerekir.

Okunma: 319