Sehirden Uzakta Van hangi koyde cekildi?

Sehirden Uzakta Van hangi koyde cekildi?

Şehirden Uzakta Van hangi köyde çekildi?

Kıvanç Kasabalı, bu kez Türkiye’nin en kuzey noktası olan İnceburun’da. Kıvanç, Anadolu’daki maceralarına Bolu’nun karlarla kaplı Nazırlar köyünde devam ediyor.

Şehirden Uzakta yeni bölüm nerede çekiliyor?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta programı ilk bölümü ile Nevşehir’de çekildi. Programın diğer bölümleri ise Rize’nin Hemşin ilçesine bağlı Ortayol ve Avdere köylerinde, Kars şehrinin Akçakale ilçesinde, Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Ürünlü ve Ormana köylerinde çekildi.

Şehirden uzak sunucusu kimdir?

TRT Belgesel ‘de Şehirden Uzakta programının sunuculuğunu yapan Kıvanç Kasabalı, samimi ve içten sunumu ile Anadolu’nun sıcak ve samimi insanları ile doğal güzelliklerini ekranlara getiriyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerini gezerek o yöreye ait yeme içme kültürünü ve insanların doğal güzelliklerini ekrana taşıyor.

Şehirden Uzakta 15 bölüm nerede çekildi?

Şehirden Uzakta 15. Bölüm | Balıkesir – TRT Belgesel.

Şehirden Uzakta 7 bölüm nerede çekildi?

Kıvanç, Anadolu’daki maceralarına Bolu’nun karlarla kaplı Nazırlar köyünde devam ediyor. Kıvanç Kasabalı, Isparta’da mis kokulu gül hasadını deneyimliyor.

Şehirden Uzakta Çukurca köyü nerede?

Eskişehir’in Çukurca köyüne giden Kıvanç Kasabalı, misafiri olduğu ailenin işlerine yardımcı oluyor. “Şehirden Uzakta”, yeni bölümüyle 27 Kasım Cumartesi 21.30’da TRT Belgesel’de.

Şehirden Uzakta Kıvanç Kasabalı Kimdir?

Kıvanç Kasabalı, 24 Şubat 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2006-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizideki Cem Aydınoğlu rolü ile tanınmaktadır. Kendisi gibi oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlidir.

TRT Belgesel sehrin Disindakiler nerede cekildi?

Kasabalı’nın diğer bölümlerde Rize Hemşin’in Ortayol ve Avdere köylerinde tulum çalmakla başlayacak olan köy hayatı macerası, Kars’ın Akçakale, Antalya Akseki’nin Ürünlü ve Ormana, Çorum’un Boğazkale, Sinop Erfelek’in Karacaköy ve Şerefiye köylerindeki deneyimleriyle devam edecek.

Şehirden Uzakta 26 bölüm nerede çekildi?

Bölüm | Mardin – Kızıltepe.

Okunma: 412