Sayisal Loto kac numaraya para veriyor

Sayisal Loto kac numaraya para veriyor

Blog Sayisal Loto kac numaraya para veriyor?

İçindekiler

Sayısal Loto kaç numaraya para veriyor?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Sayısal Loto ne zaman çekiliyor?

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30’da düzenleniyor. ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR? Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto, 104 milyon TL’yi aşan dev ikramiyesiyle bu akşam saat 21.30’da çekiliyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişini Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr’den canlı olarak takip edebilirsiniz.

Çılgın loto ikramiyesi ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto, 91 milyon TL’yi aşan dev ikramiyesiyle bu akşam saat 21.30’da çekiliyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişini Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr’den canlı olarak takip edebilirsiniz.

Süper Loto çekiliş günleri ne zaman?

Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilişi düzenlenen Süper Loto’da sonuçlar ve kazandıran numaralar millipiyangoonline’dan öğrenilecek.

Sayısal loto ne zaman çekiliyor 2021?

Milli Piyango’nun düzenlediği 6 Aralık 2021 Pazartesi günü Çılgın Sayısal Loto’da çekiliş heyecanı yaşanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor.

Çılgın Sayisal Loto Joker nedir?

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir. Oynanılan her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edilirse ikramiye kazanılır.

Okunma: 382