Savasci dizisi ilk ne zaman basladi

Savasci dizisi ilk ne zaman basladi

Blog Savasci dizisi ilk ne zaman basladi?

İçindekiler

Savaşçı dizisi ilk ne zaman başladı?

9 Nisan 2017Savaşçı / İlk bölüm yayın tarihi

Savaşçı Gökçen Bozkurt kimdir?

Merve Kayaalp daha sonra Sakarya Fırat dizisinde yer aldı. Savaşçı dizisinden önce son olarak 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide “Nisa” Karakterine hayat vermişti. Merve Kayaalp’ı yaklaşık 2 yıldır dizilerde göremiyorduk. Savaşçı dizisindeki Gökçen’i canlandırıyor.

Savaşçı dizisi karargah nerede?

Savaşçı dizileri Ankara, Konya, Eskişehir gibi yerlerde çekiliyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara’da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor.

Savaşçı nın yeni bölümü başladı mı?

Uzun süredir ekrana dönmesi beklenen Savaşçı dizisinin ekranlara döneceği tarih belli oldu. Tamer Karadağlı ve Ediz Hun gibi deneyimli isimleri kadrosuna katan Savaşçı dizisi 5. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Fox Tv yayın akışına göre, Savaşçı 10 Nisan Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.

Savaşçı Hatice kimdir?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 ile 2019 yılları arasında Savaşçı dizisinin kadrosunda yer alan ve 76 bölüm ekip ile birlikte çekimlere katılan Yeliz Akkaya, canlandırdığı Hatice Bayat karakteri ile dikkatleri çekti. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2002 yılından bu yana da setlerde yer almaya devam …

2021 Savaşçı nerede çekiliyor?

Geniş alan konusunda beklentiyi karşılayan Konya ise diziye ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara’da da set kurularak çekimlerin bir kısmı da Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dağ sahneleri dışında kalan diğer sahneler için de Eskişehir’de çekim yapılıyor.

2021 savaşçı dizisi ne zaman başlıyor?

Öte yandan, ”Savaşçı dizisinin de yayın günü böylece netleşmiş oldu. Haftaya cumartesi ilk bölüm yayında…” ifadesine yer verildi. Ancak Tamer Karadağlı sosyal medya hesabından 17 Nisan yani Cumartesi günü de yeni bölümün yayımlanamayabileceğini belirterek net tarihi FOX Tv’nin duyuracağını bildirdi.

Okunma: 375