Samsung A52 agir cekim nasil yapilir?

Samsung A52 agir cekim nasil yapilir?

Popüler Samsung A52 agir cekim nasil yapilir?

Samsung A52 ağır çekim nasıl yapılır?

Samsung Galaxy A52’lerde ağır çekim video nasıl yapılır Aşama 1:senin içinde三星 Bulmak için ana ekranda kaydırınUygulama çekmecesi. Aşama 2:Şimdi seçkamera uygulaması. Aşama 4:O zaman seçebilirsinizkayıt simgesi. Aşama 5:Kayda şimdi başlayabilir ve bittiğinde seçebilirsinizDur simgesi.

Samsung A52 kamerası iyi mi?

Galaxy A52 tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim. Çünkü süper Amoled ekranı, su geçirmezliği ve mükemmel kamerası ile kusursuz.

Samsung A52 kamerası nasıl?

cihazın ekranının parlaklığı 800 nit’e kadar çıkabilir. cihazda; optik görüntü sabitleme özelliği bulunan 64 mp ana kamera, 12 mp geniş açılı kamera, 5 mp makro kamerası ve 5 mp derinlik sensörü bulunan dörtlü arka kamera kurulumu ve 32 mp ön kamera bulunur. cihazın tasarımı genel olarak selefininkine benzer.

Samsung A52 kac kamerası var?

Samsung Galaxy A52 128 GB hafıza kapasiteli modelin dört arkada, bir adet de önde yer alan kamerası ile video ve fotoğraf çekimlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Cihazın birinci kamerası 64, ikinci 12, üçüncü 5, dördüncüsü 5, ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlük sunuyor.

Samsung A52 ömrü ne kadar?

Samsung A52 Pil Ömrü Bu boyuttaki bir pilden bu şekilde bir sonuç bekleniyor. İnternet performansı kontrol edildiğinde Samsung A52’yi hücresel ağ ile internete bağlayıp tüm gün internet sistelerinde gezinti yapıldığında, 60 Hz ekran yenileme hızında 12 saatten uzun süre pilin gittiği görülüyor.

A52 nasil bir telefon?

Stereo ses kalitesi ve sonsuz ekranıyla Samsung Galaxy A52! Donanım özellikleri bakımından yüksek bir tecrübe sunan Samsung bu modelinde her anlamda gelişmiş bir telefon sunuyor. Telefonun ekranı her ne kadar gayet yeterli olsa da arka kapağının tutuşu sayesinde tek elle rahatlıkla kullanılabiliyor.

A52 şarjı ne kadar gidiyor?

Orta segment bir cihaz olan ‘A52’, tek şarjla 34 saat kesintisiz konuşma süresi sunmayı vadediyor. Kutusundan 5020 mAh gücünde bir batarya ile çıkan ‘Xiaomi Redmi Note 9 Pro’, bünyesinde 30W gücünde hızlı şarj desteği de bulunduruyor. Cihaz, tek şarjla 33 saat konuşma süresi ve 147 saat müzik oynatma süresi sunuyor.

Okunma: 345