Sage nasil can verir

Sage nasil can verir

Cankurtaranlar Sage nasil can verir? by Admin Haziran 26, 2020

İçindekiler

Sage nasil can verir?

X Tuşu(Ulti): Sage’in X yeteneği ölen bir ajanımızı canlandırır. Düşmanlar sizden fazlaysa takım arkadaşını kaldırıp oyunu kazandırmayı sağlar. Dikkatli olup takım arkadaşını düşmanların olmadığı bir yerde kaldırın eğer düşman varsa kaldırdığınız takım arkadaşınız hemen ölebilir.

Sage hangi rol?

Gözcü rolündeki bu karakter yavaşlatma küresi, iyileştirme küresi ve duvar ören bariyer küresi fırlatıyor ve ulti yeteneği sayesinde ölen bir takım arkadaşını diriltiyor.

Sage duvar kaç saniye?

Basit

Bariyer KüresiC Tür: Basit Ücret: 300 Süre: 30 Saniye Can: Başta 400, 3 Saniye Sonra 800 Açıklama: Bir bariyer küresi kuşan. Sert bir duvar oluşturmak için ateş et. Alternatif atış, hedefleyiciyi döndürür. Kullanım: 1

Sage Valorant ne demek?

Sage müttefik iyileştirme yeteneklerine sahip tek kişidir (Phoenix ve Reyna yalnızca kendini iyileştirebilir). Bu, onu çok özel bir kategoriye sokar ve onu oyunda olması inanılmaz bir avantaj getirir.

Sage hangi karakter?

Sage. Oyunun hayat veren karakteri Sage, gözcü sınıfına dahil bir karakter. Sage rakiplerin hareket alanlarını kısıtlayabildiği gibi takım arkadaşlarına destek olabiliyor. Çinli karakterimiz doğru ellerde son derece etkili olabiliyor.

Jettin Smoke kaç saniye?

Esporkolik on Twitter: “Yeni yama ile Jett’in ‘Duman Bulutu’ yeteneğinin süresi 7 saniyeden 4.5 saniyeye indirildi.

Valorant brimstone nereli?

ABD’li Kontrol Uzmanı Brimstone Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinden oyuna katılan Brimstone’un hava araçları sayesinde takımı her zaman öndedir.

Jettin bıçakları kaç vuruyor?

X Tuşu (Ulti): Jett’in ultisi 5 keskin bıçak veriyor eğer bıçaklarla kafadan düşman öldürürse bıçak yenileniyor. 2 atış tarzı var biri teker teker atıyor diğeri ise bıçakların hepsini atıyor gövde ve bacağa 50 vuruyor kafadan vuruş 150 hasar veriyor.

Valorant Chamber hangi ülkenin?

Her daim şık ve tam teçhizat dolaşan Fransız silah tasarımcısı Chamber, ölümcül isabetliliğiyle rakipleri ortadan kaldırıyor. Özel yeteneklerini kullanarak görüş mesafesi sağlar, uzaktaki rakipleri avlar ve her plana mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Okunma: 318