Sabancı Üniversitesi Tuzla nasıl gidilir?

Sabancı Üniversitesi Tuzla nasıl gidilir?

İçindekiler: Sabancı Üniversitesi Tuzla nasıl gidilir?

Metro ile doğrudan Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'da bulunan yerleşkesine ulaşmak mümkün değil. Ancak hem okul servisleri hem de İETT otobüsleri, metro duraklarından okula kadar aktarma yapıyor. Örneğin Tavşantepe Metro istasyonuna gelindikten sonra, Sabancı Üniversitesi'ne ait shuttle servisine binilebilir.

Sabancı Üniversitesi kime ait?

Sabancı Üniversitesi, 1994 yılında Hacı Ömer Sabancı Vakfı önderliğinde Sabancı topluluğu tarafından kurulma kararı alınmış ve Ekim 1999'da ilk öğrencilerini karşılayarak öğretime başlamış bir vakıf üniversitesidir.

Sanat ve Sosyal Bilimler Programları Nedir?

Sanat ve Sosyal Bilimler Programları; üniversitelerin dört yıllık bir lisans programı grubudur. ... Bu disiplinler; Görsel Sanatlar, Görsel İletişim Tasarımı, Psikoloji, Ekonomi, Siyaset Bilimi, Kültürel Çalışmalar ve Uluslararası Çalışmalar adlı programlardır.

Yönetim Bilimleri Programı Nedir?

Yönetim bilimleri programı iktisat, maliye, hukuk, siyaset, tarih alanlarında devlet politikasının yönetsel olgu ve süreçlerini incelemeye odaklanmış bir programdır. ... Yönetim Bilimleri Programları Bölümü eğitim süresi 4 yıldır.

Sosyal Bilimler Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

Sosyal Hizmet (Fakülte) Programı Bulunan Tüm ÜniversitelerAKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi) Devlet.ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (Sağlık Bilimleri Fakültesi) Devlet.ANKARA ÜNİVERSİTESİ (Uzaktan Öğretim) ... ANKARA ÜNİVERSİTESİ ... ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ... ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ... BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ... BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Sosyal Bilimler bölümü kaç yıllık?

Sosyal ve Siyasi Bilimler bölümünde, 4 yıllık eğitim verilmektedir.

Okunma: 344