Rookie ne demek turkce?

Rookie ne demek turkce?

Popüler Rookie ne demek turkce?

İçindekiler

Rookie ne demek turkce?

rookie teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Tom artık bir çaylak değil. – Tom isn’t a rookie anymore. Tom hâlâ bir acemi asker. – Tom is still a rookie.

NBA Rookie ne demek?

nba’de oyuncunun geçirdiği ilk sezonda ona atfedilen isim.. paralı asker anlamı da vardır. nbadeki ilk stajyerlik yillarini ge¢iren amele ruhlu oyuncularin tümüne verilen lakap…

NBA çaylak sezonu nedir?

NBA Yılın Çaylağı Ödülü, (İng: NBA Rookie of the Year Award) 1952-1953 sezonundan itibaren her yıl çaylaklar içinde en iyi performans gösteren basketbolcuya verilen ödüldür. Kazanan oyuncu Amerikalı ve Kanadalı spor yazarları tarafından seçilmektedir.

Basketbolda çaylak ne demek?

Kolej liginden Nba’ye yeni gelmiş tecrübesi olmayan basketbolcular için kullanılır. Alınan puanlar toplamında en çok puan alan basketbolcu NBA Yılın Çaylağı seçilir.

NBA Çaylak kime denir?

NBA Yaz Ligi kac dk?

48 dakika süren NBA maçlarının aksine, Yaz Liginde maçlar sadece 40 dakikadır (FIBA / WNBA’de olduğu gibi). 2013 yılından önce düzenlenen liglerde herhangi bir resmi şampiyon seçilmedi, ligler bireysel seçmelere ve gelişmelere daha fazla odaklandı.

Çaylak ne demek argo?

Herhangi bir konuda acemi olan, toy ya da deneyimsiz olan kişiler çaylak olarak bilinmektedir.

Çaylak yazar nedir?

sozluk formatına uygun entry girebilmek ve onaylanmak icin tüm bilgi kapasitesini zorlayarak yazdığı entryleri defalarca düzelten azimli yazardır. sözlükte genelde caylak kullanıcı başlığında incelenirler.

NBA periyot arası kaç dakika?

Her iki takım da ilk üç periyotta birer kez, dördüncü periyotta ise ikişer kez mola kullanabiliyor. Birer dakikadan oluşan molalar, takım antrenörleri tarafından diledikleri zaman talep edilebiliyor. Oyunun normal süresi berabere tamamlanırsa, 5’er dakikalık uzatma devreleri oynanıyor.

NBA ilk yarı arası kaç dakika?

NBA’de Bir Periyot Kaç Dakikadır? Dünyanın en önemli basketbol liglerinden biri olan NBA’de ise periyotlar 12 dakika oynanıyor. Son dönemlerde bu sürenin 11 dakikaya düşürülmesi tartışılıyor olsa da halen maçlar 12 dakikalık 4 periyottan toplam 48 dakika oynanıyor.

Çaylak oyuncu ne demek?

ABD profesyonel basketbol ligi(NBA)de “çaylak” diye kimlere derler? Kolej liginden Nba’ye yeni gelmiş tecrübesi olmayan basketbolcular için kullanılır. Alınan puanlar toplamında en çok puan alan basketbolcu NBA Yılın Çaylağı seçilir.

Çaylak entryleri görünüyor mu?

ekşi sözlük formatına uygun olmaları halinde herkes tarafından görünür olabilecek entrylerdir.

Okunma: 343