Renault Clio saglam mi?

Renault Clio saglam mi?

İçindekiler

Renault Clio sağlam mı?

Renault tarafından desteklenen Fix4sure teknolojisi, mükemmel yolcu güvenliği sağlıyor ve kaymaya bağlı yaralanmaları önlüyor. Yeni Clio, özellikleriyle Euro NCAP tarafından geçen yıl test edilen otomobiller arasında ‘En Güvenli Süpermini’ unvanına layık görüldü.

Renault nasıl bir marka?

Renault, Avrupa Birliği’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Fransa’nın en önde gelen otomotiv üreticilerinden biridir. Her ne kadar Renault desek de günümüz itibariyle şirket kendi markası Renault dışında birçok otomotiv şirketi ile de etkileşim halinde olması nedeni ile Renault Gurup olarak anılmaktadır.

Renault en çok tutulan modeli hangisi?

Geçen yılın sonunda lansmanı yapılan Yeni Clio ile Yeni Sandero’nun ticari başarıları sürdü, Renault’nun küreselleşmesinde öncü rolü üstlenen Duster, dünyada Grubun en çok satılan modeli oldu.

0.9 motor Clio nasıl?

Renault Clio 0.9 TCe; 170 km/h hıza çıkabilen bir araç ve 0-100 hızlanması yaklaşık olarak 12.2 sn. Şehir içi ve şehirler arası kullanımda ise ortalama üstü bir performans veriyor. Araçta rüzgar sesi 100km/h aşıldığında duyuluyor fakat rahatsız edici değil.

FIat fabrikası günde kaç araç üretiyor?

Tofaş-FIat’ın, 1 milyar doları bulan yatırımla hayata geçirdiği Egea ailesinin üretimi, Bursa fabrikasına soluk aldırmıyor. 3 vardiya çalışan fabrikada dakikada 1 otomobil üretiliyor. Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, 3 vardiyanın da etkisiyle günde 1.200 adet üretim yaptıklarını söyledi.

Mais ne malı?

Renault-Mais AŞ Renault marka araçların,Türkiye’de satış ve satış sonrası hizmetlerini sağlayan OYAK’a bağlı bir şirkettir. 10 Ocak 1968 tarihinde, Ankara’da 20 milyon lira sermaye ile ve iki ayrı kurucu ortak tarafından oluşturuldu. Birinci kurucu ortak Oyak sermayenin %97.5’ini, Tukaş ise %2.5’ini üstlendi.

Megan 1 en full modeli hangisi?

Megane 1 lerin en full olanı Rxi ve dnamique olan modellerdir bu modeller 1.6 motordur,Rxt piyasada daha çok olduğundan en full olanı o gibi gözüküyor.Motor olarak megane 1 e her zaman 1.6 motor idealdir,çünkü 1.6 motor yeterince performanslı ve yakıtta cimridir.

Renault Görüş Paketi nedir?

MEGANE Sedan sürücüsünü uzaktan tanıma özelliğine sahip. Sürücü otomobiline yaklaştığında ön farlar ve arka lambalar yanıyor, kapı aynaları açılıyor, iç mekan ışıkları devreye giriyor. Sadece sürücü değil, yolcuları rahat ettirmek için de her şey düşünüldü.

09 TCe motor iyi mi?

Gayet seri ve performansı tatmin ediciydi. Full şehir içi, sürekli dur kalk trafikte epey sert kullandım; 7.5 lt yakıt tüketiminden yukarısını görmedim. Genel olarak motor anlamında Tavsiye ederim.

Clio Icon 12 mi 09 mu?

0.9 tce varken 1.2 alınmaz. 0.9 tce çok esnek bir araç 2000 devir üzerinde kullanıldığında çok canlı bir araç hem uzun yol hemde şehir içinde rahat rahat kullanırsınız. 1.2 sadece şehir içi için ideal, uzun yolda çok yorar rampada çekmez.

Okunma: 319