Rammus 53 neden Banlandi?

Rammus 53 neden Banlandi?

Yönergeler Rammus 53 neden Banlandi?

İçindekiler

Rammus 53 neden Banlandi?

Twitch’in sevilen yayıncılarından olan rammus53, Twitch’ten bir süreliğine banlandı. Twitch, kural noktasında son derece katı. İddia aşamasında olan söylentiye göre yayıncı, fazla arkadaş canlısı olmadığından dolayı Twitch’ten banlandı.

Rammus 53 e ne oldu?

Twitch’in Türkiye yayıncıları arasında yer alan Rammus53 dünyaca ünlü yayın platformu tarafından banlandı; Türkçesiyle engellendi. Bu banlanma listesinin son ismi ise Türkiye’den rammus53 oldu. Yayıncı, bilinmeyen bir sebepten dolayı Twitch’ten şu an banlı.

Rammus 53 kimdir?

İslam Ekşioğlu, 11 Mart 1995 yılında Istanbul’da doğmuştur ve Rizelidir fakat Istanbul Kartal’da yaşamaktadır, 23 yaşındadır. İslam Ekşioğlu tam zamanlı olarak Yayıncı ve YouTuber’dır.

Rammus53 kaç abonesi var?

RAMMUS53 NONOLIVE, YOUTUBE VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI Nonolive’da 186 bin’den fazla takipçisi olan Rammus53, platformda yayın açtığında yüksek izlenme sayılarına ulaşabiliyor.

Adal neden ban yedi?

Popüler yayıncı Twitch yayınında izlediği çizgi film nedeniyle banlandı! Son zamanların en popüler Türk Twitch yayıncıları arasında yer alan Doğukan “Adal” Adal, Subathon yayını yaptığı ve toplam yayın süresinde 70 saati aştığı sırada canlı yayında Twitch üzerinden banlandı.

Ramus ne demek?

Ramus terimi, tıp dilinde kullanılan Latince bir kelimedir. Ramus teriminin tıbbi anlamı; n. (pl. rami). Dal (sinir, ven veya arter).

Rammus53 kaç kardeş?

Kaç Kardeş: 3 (bir kardeşi 12 yaşında kanser hastalığına yakalanıp vefat etmiş.

Islam Ekşi ne zaman doğdu?

Doğum Yeri: 11 Mart 1995 yılında İstanbul’da doğdu.

Elraen kaç yaşında?

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elraen, 34 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi’nde Endüstri Ürünleri ve Tasarım bölümünü okuyup bitirdikten sonra Amerika’ya taşındı. Aradan 1 yıl geçtikten sonra Türkiye’ye geri döndü ve askerlik işlemlerini başladı.

Rammus nerede Yayın açıyor?

Rammus53, Twitch üzerinden açtığı yayınlarda genellikle League of Legends ve PUBG oyunlarına yer veriyordu. Ban yemeden önce geceleri oynadığı korku oyunları ise izleyicisi gülmekten yerlere yatırıyordu. Her yayın yaptığı ilginç ve komik hareketler ve diyaloglarla izleyicilerin yüzünü güldürmeyi başarmıştır.

Adal Subathon kaç saat?

Twitch Yayıncısı ZEON, 315 Saat Süren Subathon Yayını ile Türkiye Rekoru Kırdı Sevilen Twitch yayıncısı ZEON (Necati Akçay), Twitch Türkiye’nin gelmiş geçmiş en uzun yayını rekorunun yeni sahibi oldu. Subathon isimli bir konsept kapsamında yayın yapan Akçay, bu yayını tam 315 saat sürdürdü.

Ramus neresidir?

Ramus teriminin tıbbi anlamı; n. (pl. rami). Dal (sinir, ven veya arter).

Okunma: 343