Radyocu Dogan Can Kimdir?

Radyocu Dogan Can Kimdir?

İçindekiler

Radyocu Doğan Can Kimdir?

7 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı, şimdilerde 29.yaşına girmiş bulunuyor. İstanbul’da doğan ünlü radyocunun aslen Karslı olduğu da hakkında bilinen bilgiler arasında yer alıyor.

Radyocu Doğancan nereli?

07 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Doğancan Özadlı aslen Karslıdır. İstanbul’da yaşayıp büyüyen Doğancan Özadlı Radyo Viva’da program sunmaktadır. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamlamıştır. Doğancan Özadlı boyu 1.80 kilosu ise 65’dir.

By J kim?

Jerfi Benveniste ya da bilinen adıyla Bay J (d. 7 Aralık 1970), Türkiye’de üne sahip İtalya vatandaşı Türk radyocu ve DJ’dir. 7 Ocak 2011’den başlayarak NTV’de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sundu.

Doğan Can kac yasinda?

18 yaşında (Ocak 2004)Doğan Can Sarıkaya / Yaş

Radyocular ne kadar maaş alıyor?

Radyo, televizyon ve diğer medya sunucuları, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.612 ile ₺2.824 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺1.908 ile ₺3.104 arasındadır.

Duygu Atakan Kimdir?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, 2 Şubat 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej’de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Atakan bu yıllarda hem tiyatro ile ilgilendi hem de voleybol oynadı.

Doğancan hangi radyoda program yapıyor?

Radyo Viva’da Uzun Yıllar Program Yapan Başarılı Programcı Doğancan Özadlı 2020 yılı İtibariyle Süper FM’de Yayınlarına Devam Edecek. Sevilen Programcı 2020 Yılında İlk Programıyla Süper FM’de Sevenleriyle Buluşacak.

Best FM sahibi kim?

Best FM Kuruluş 5 Şubat 1993 Sahibi Emrah Hattat, Best Medya Formatı Popüler Türkçe Müzik, Konuşan radyo Dil Türkçe Bay J Kimdir Biyografi?

Bay J’nin gerçek adı Jerfi Benveniste’dir. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde önce Kamu Yönetimi daha sonra İngilizce Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Daha sonra Mimar Sinan Konservatuvarı’nda 2 yıl şan eğitimi aldı, opera solistliği yaptı. ABD’de California Üniversitesi’nde elektronik müzik eğitimi gördü.

Bay J karısı kimdir?

Selin BenvenisteBay J / Karı (e. 1999–2011)

Sadakatsiz Aras kaç yaşında?

Sadakatsiz’in Aras’ı Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde doğdu. Berkay Ateş, baba tarafından Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır.

Can Sarıkaya kaç yaşında?

Duygu Atakan kiminle evliydi?

2 yıl önce evlenen radyocu Duygu Atakan ve eşi ünlü prodüktör- aranjör Alper Atakan bugün bebeklerini kucaklarına aldılar.

Okunma: 344