Puma ayakkabi nasil iade edilir?

Puma ayakkabi nasil iade edilir?

Yönergeler Puma ayakkabi nasil iade edilir? by Admin Haziran 27, 2020

İçindekiler

Puma ayakkabı nasıl iade edilir?

İade edeceğiniz ürününüzü faturanızda bulunan iade formunu doldurarak Aras Kargo veya Yurtiçi Kargo şubelerinden ücretsiz olarak depomuza gönderebilirsiniz. İade süreciniz ürün ya da ürünlerinizin depomuza ulaşmasını takip eden 48 saat içerisinde tamamlanacaktır.

Puma Türkiye sitesi gerçek mi?

Evre, siteye erişimin durdurulmasının ardından sözlerine şunları ekliyor: “Puma’nın tek ve resmi çevrimiçi alışveriş sitesi, puma.com adresidir. Site, geçtiğimiz aydan itibaren Türkiye merkezli ve Türkçe olarak hizmet vermektedir.

Puma kaç taksit yapıyor?

Tüm kredi kartlarında 300 TL ve üzeri alışverişlerinizi 2 & 3 taksit, 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizi 2, 3 & 6 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz.

Puma ayakkabı kaç ay garantili?

Satın almış olduğunuz ürünün yasal olarak belirlenmiş garanti süresi yoktur. Spor ayakkabılar üretildiği amaca göre kullanılmalıdır (Örneğin koşu ayakkabısı ile futbol oynanmamalıdır). Ayakkabı çıplak ayağa giyildiğinde koku yapabilir.

Puma sipariş nasıl iptal edilir?

0850 755 19 48 numaralı telefon ve [email protected] mail adresi üzerinden Müşteri Hizmetlerimize şikayet numaranız ile başvurmanız durumunda talebiniz ile ilgili işlemleriniz başlatılacaktır. PUMA Türkiye olarak mutlu günler dileriz.

Puma kargo ne zaman gelir?

Siparişini verdiğin adrese göre kargonun teslimat süresi 1-3 iş günü arasındadır. Siparişini verdikten sonra sipariş durumunu sana göndereceğimiz e-postalar ile takip edebilirsin.

Puma Türkiye distribütörü kimdir?

Spor ve günlük yaşam ürünleri şirketi Puma’nın, Türkiye distribütörü A.C.K.’nın ana hissedarı olduğu ve tüm Puma faaliyetlerinin 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere Puma Spor Giyim Sanayii ve Ticaret A.Ş’de birleştirildiği açıklandı.

Puma kargo kaç gün?

Puma Türkiye kime ait?

Ayakkabı Garanti süresi ne kadardır?

1 cevap. AYAKKABI 6502 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN GEREĞİNCE GARANTİ BELGESİ İLE SATILMASI ZORUNLU OLAN ÜRÜNLER LİSTESİNDE YER ALMAMAKTADIR. DOLAYISIYLA BELİRLİ BİR GARANTİ SÜRESİ YOKTUR.

Puma kaç günde kargoya veriyor?

Puma hangi kargo ile çalışıyor?

puma.com üzerinden Türkiye içerisindeki herhangi bir adrese sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz tercihinize bağlı olarak Aras Kargo veya Yurtiçi Kargo güvencesi altında size teslim edilecektir.

Puma orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

– Ayakkabı derisi üzerinde lekelenme testi yapılmalıdır. – Ayakkabının dışında bulunan dikişlerin kontrol edilmesi gerekir. – Deri üzerinde bulunan gözeneklerin muntazam olmaması gerekir. – Gerçek deri olan bir ayakkabının kendine has bir kokusunun olması gerekir.

Okunma: 320