Puma ayakkabi kac ay garantili?

Puma ayakkabi kac ay garantili?

Popüler Puma ayakkabi kac ay garantili?

İçindekiler

Puma ayakkabı kaç ay garantili?

Satın almış olduğunuz ürünün yasal olarak belirlenmiş garanti süresi yoktur. Spor ayakkabılar üretildiği amaca göre kullanılmalıdır (Örneğin koşu ayakkabısı ile futbol oynanmamalıdır). Ayakkabı çıplak ayağa giyildiğinde koku yapabilir.

Flo Ayakkabı kaç ay garantili?

MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir.

Orjinal ayakkabı ne kadar dayanır?

Bir ayakkabının iki gün üst üste giyilmemesi gerekiyor, bunun için de en az iki çift ayakkabıya gerek var. Burada unutmamamız gereken husus bir çift ayakkabıyı her gün giyildiğinde ömrü bir yıl ise, dönüşümlü giyilen iki çift ayakkabının toplam ömrü üç seneye oluyor.

Bir ayakkabı kaç sene?

Puma orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

– Ayakkabı üzerinde bulunan etikete bakılması gerekir. – Ayakkabı derisi üzerinde lekelenme testi yapılmalıdır. – Ayakkabının dışında bulunan dikişlerin kontrol edilmesi gerekir. – Deri üzerinde bulunan gözeneklerin muntazam olmaması gerekir.

Flo Ayakkabı değişim süresi ne kadar?

Satıcısı FLO olan ürünler için, faturalama tarihi itibariyle 30 gün içerisine iade, 60 gün içerisinde değişim yapabilirsiniz.

Kinetix ayakkabı garanti süresi ne kadar?

Garanti süresi bütün ürünlerde 6 aydır.

Skechers ayakkabı Genisler mi?

Ayakkabıların uzun süreli kullanımda bir miktar esnediğinden söz edilebiliyor ancak “ayakkabılar nasılsa esner” diyerek küçük numara modeller tercih edildiğinde ayakkabının küçük geldiğinden şikayet edilebiliyor. Skechers modellerinde küçük bir esneme payı bulunsa da, numara değiştirecek bir esneklik yaşanmıyor.

Skechers ayakkabı kalıpları dar mı?

Skechers Ayakkabı Kalıbı Geniş midir? Skechers ayakkabılar standart kalıplarla hazırlanıyor, kimi serilerde ise geniş kalıplar kullanılarak kullanıcılar bilgilendiriliyor.

Skechers ürün değişimi nasıl yapılır?

Faturası kesilmiş ve tarafına teslim edilmiş ürünleri 30 gün içerisinde sipariş numaran veya faturan ile belirli Skechers mağazalarımızdan renk, beden veya yeni ürün değişikliği yapabilirsin. Farklı satış kanallarından yapılan alışverişlerde, Skechers mağazalarından değişim yapılmamaktadır.

Okunma: 343