Premium SMS nasil etkinlestirilir Oppo

Premium SMS nasil etkinlestirilir Oppo

Popüler Premium SMS nasil etkinlestirilir Oppo? by Admin Haziran 30, 2020

İçindekiler

Premium SMS nasıl etkinleştirilir Oppo?

Cihazınızda önce Ayarlar’a girin, buradan Uygulamalar’a girin. Sağ üstte çıkan üç nokta ibaresine tıklayın ve Özel Erişim’i seçin. Ardından Premium Metin Mesajlarına, Mesajlar’ı tıklayın ve “Hiçbir Zaman İzin Verme” seçeneğini “Daima İzin Ver” olarak değiştirin. 7000’e SMS göndermek ücretsizdir.

Huawei premium SMS nasıl açılır?

Belirli bir numaraya yine de mesaj gönderemiyorsanız Ayarlar bölümünü açın, Premium SMS erişimi araması yapın ve bu bölüme erişim sağlayın, ardından Mesajlar öğesini bulun. İlgili seçeneği izin için Sor olarak ayarlayın.

Mesajlara nasıl izin verilir?

Uygulama izinlerini değiştirme

Telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar’a dokunun. Değiştirmek istediğiniz uygulamaya dokunun. Uygulamayı bulamıyorsanız Tüm uygulamaları göster’e dokunun. İzinler’e dokunun. Bir izin ayarını değiştirmek için izne dokunun, ardından İzin ver veya İzin verme’yi seçin. Premium SMS nasıl etkinleştirilir? 1 Menüden Ayarlar uygulamasına dokunun. 2 Uygulamalar ve Bildirimler sekmesine dokunun. 3 Özel Erişim sekmesine dokunun. 4 Premium Metin Mesajı Servislerini Kullanın sekmesine dokunun. 5 Mesajlar öğesine dokunun. 6 Her Zaman İzin Ver sekmesine dokunduktan sonra Dört Haneli numaralara SMS atabilirsiniz. Huawei mesaj gönderme nasıl yapılır?

Mesaj gönderme: Mesajlar’ı açın. Mesajlar listesi ekranında düğmesine dokunun ve kişileri veya grupları seçin. Mesaj içeriğinizi girin, başka içerik türleri eklemek için düğmesine dokunun ve mesajı göndermek için düğmesine dokunun. Taslak mesaj kaydetme: Bir mesajı taslak olarak kaydetmek için Geri tuşu’na dokunun.

SMS kodu neden gelmez?

Kısa kodlu SMS’lerin mobil hesabında etkinleştirilmiş olduğunu onaylamak için mobil hizmet sağlayıcınla iletişime geçebilirsin. 3. Kaydolurken kullandığın telefon numaran farklı bir hesap tarafından doğrulanarak sisteme kaydedilmiş olabilir, bu noktada tekrar kod gönderimi maalesef sağlanmaz.

Okunma: 386