Polonya Havalimani nerede?

Polonya Havalimani nerede?

Yönergeler Polonya Havalimani nerede?

İçindekiler

Polonya Havalimanı nerede?

Varşova Chopin Havalimanı (Lehçe: Lotnisko Chopina w Warszawie‎‎) (IATA: WAW, ICAO: EPWA), Polonya’nin başkenti Varşova’da yer alan uluslararası havalimanıdır.

Gdansk ta kaç havaalanı var?

Gdansk hava ulaşımı Gdansk Lech Walesa Havaalanı ile sağlanabilmektedir. Havaalanı, şehir merkezine yaklaşık 16 dakikalık mesafede yer almakta olup havaalanından şehir merkezine toplu ulaşım vardır. İstanbul – Gdansk arası uçuşlar ise 1 veya daha fazla aktarma ile en az 4 saat 5 dakika sürmektedir.

Varşova modlin havaalanından şehir merkezine nasıl gidilir?

Varşova Havaalanından Şehir Merkezine Tren ile Nasıl Ulaşılır?

Szybka Kolej Miejska (SKM) şirketine ait S2 tren hattı Szybka Kolej Miejska (SKM) şirketine ait S3 tren hattı Koleje Mazowieckie şirketine ait RL tren hattı

Varşova kaç günde gezilir?

Varşova’nın en turistik yerlerini hızlı bir şehir turuyla 2 günde rahatlıkla keşfedebiliyorsunuz, fakat Varşova için, birçok turistin yaptığı gibi 3 gününüzü ayırın deriz. Şehirde yapılacak çok fazla şey olduğundan, bu şehri 2 günde keşfetmek pek de kolay olmuyor.

Polonya uçuş var mı?

Polonya Türkiye saat farkı 1 saattir. THY ve LOT Havayollarının İstanbul’dan, başkent Varşova’ya direkt uçuşları bulunmaktadır. Kısa mesafeli bir uçuştan sonra Varşova’da bulunan Frederik Şopen Havalimanına ulaşabilirsiniz.

Varşova modlin havaalanına nasıl gidilir?

Varşova Merkez Tren İstasyonu’ndan kalkan trenler ile Modlin’e gidebilirsiniz. Oradan geri gelirken de Modlin’den tren ile gelebilirsiniz. Havalimanından çıkmadan önce tren bileti satan kişiyi göreceksiniz. Bileti aldıktan sonra otobüs ile sizi saatinde alacaklar.

Varşova ya ne zaman gidilir?

Mevsimsel olarak Varşova ‘ya gitmek için en uygun zaman ilkbaharın sonuyla sonbaharın başlangıcı arasındadır. Bu süre arasında Varşova ‘da hava ılıman ve sıcak geçer. Kültürel aktiviteler de en çok bu zamanda yapılır. Kışlarının çok soğuk geçtiği Varşova ‘yı eğer kış ayını seviyorsanız kar altında da çok seveceksiniz.

Varşovaya Ne zaman gidilir?

Varşova’ya Ne Zaman Gidilir? Varşova kışları Türkiye’ye göre çok daha soğuk geçiren bir iklime sahiptir. Bundan dolayı ilkbahar ve yaz ayları daha iyi bir tercih olabilir. Mayıs, Haziran ve Eylül ayları turizm için en ideal zamanlardandır.

Okunma: 344