Pinterest gorsel arama nasil yapilir?

Pinterest gorsel arama nasil yapilir?

İçindekiler

Pinterest görsel arama nasıl yapılır?

Görselin üzerine geldiğinizde çıkan yeni simgeye tıklayın ve gerçek zamanlı olarak o görselle alakalı sonuçlara ulaşabileceksiniz. Daha fazlası da var: Sitenin arka planındaki boşluğa sağ tıklayıp “Ara” seçeneğine tıklamak, bir görselle değil, tüm içerikle alakalı arama yapabilmenizi sağlayacak.

Pinterest arama nasıl yapılır? Cihazınızda Pinterest uygulamasını açın ve Pinterest hesabınıza giriş yapın. Ekranın alt kısmındaki arama simgesine dokunun. Arama kutusuna kişinin adını veya Pinterest kullanıcı adını girin. Tuş takımında Ara’ya dokunun. Profiller’e dokunun. Takip Et’e dokunun veya profile bakmak için fotoğrafa dokunun.

Fotoğraf arama nasıl yapılır?

URL ile arama

Bilgisayarınızda Chrome veya Safari gibi bir web tarayıcısı açın. Kullanmak istediğiniz resmin bulunduğu web sitesine gidin. URL’yi kopyalamak için resmi sağ tıklayın. Resim adresini kopyala’yı tıklayın. Google Görseller’e gidin. Görselle ara’yı Görsel URL’sini yapıştır’ı tıklayın.

Pinterest Kaydedilenleri kimler görebilir?

Yalnızca siz ( ve davet ettiğiniz kişiler ) gizli panolarınızı görebilirsiniz. Gizli Pinler ve panolar ana sayfa akışında, aramalarda veya Pinterest’in diğer yerlerinde görünmez. Yeni bir gizli pano oluşturmak istiyorsanız, bir pano oluşturun ve panoya ad verirken Bu panoyu gizli tut seçeneğini açın.

Pinterest bildirim gider mi?

Pinterest, yeni güncellemeleriniz veya mesajlarınız olduğunda size bildirim gönderir.

Pinterest profili nasıl gizlenir? Pinterest hesabınızda oturum açın. Menünüzü açmak için sağ üst köşedeki aşağı ok yön simgesine tıklayın. Ayarlar’a tıklayın. Ekranın sol tarafından Gizlilik ve veriler ‘e tıklayın. Arama Gizliliği kısmında, Profilinizi arama motorlarından gizleyin’in yanındaki kutuyu işaretleyin. Anladım’a tıklayın. Kaydet’e tıklayın.

Okunma: 344