PANDORA neden bu kadar pahali

PANDORA neden bu kadar pahali

PANDORA neden bu kadar pahalı?

Fiyat aralıklarını belirtmek gerekirse tek bir Pandora taşının fiyatı, kalitesi ve tasarımına göre 60-900 TL arasında değişiyor. Charm’ların neden bu kadar pahalı olduğunu sorarsanız öncelikle bu taşın metalinden yani altın veya gümüş olmasından kaynaklanmakta.

PANDORA charm gümüş mü?

CAM CHARM’LAR Yetenekli cam ustaları tarafından kusursuz şekilde üretilen ve Pandora logosu içeren 925 ayar gümüş bir göbeğe dizilen zarif cam charm’ların her biri minyatür birer sanat eseri.

PANDORA yüzükleri gümüş mü?

Pandora yüzükler, 925 ayar gümüş, 14 ayar altın kaplama ve 14 ayar pembe altın kaplama olmak üzere farklı metallerde ve stillerde elde tamamlanarak Pandora severlerle buluşuyor.

PANDORA markası kime ait?

Danimarkalı Kuyumcu Per Enevoldsen ve eşi Winnie, 1982’de Kopenhag’daki mütevazı bir mücevher mağazasında daha sonra dünyanın en büyük mücevher markalarından bir haline gelecek olan PANDORA’yı kurdu.

Pandoranın gerçek olduğu nasıl anlaşılır?

Orijinal Pandora bilekliklerin üzerindeki toka boyutu, neredeyse charmların boyutuyla aynıdır. Ek olarak tokanın ön tarafında Pandora yazar ve O harfinin üzerinde bir taç bulunur. Orijinal bilekliklerin tokasının içinde yoncaya benzeyen ve 4 küçük vidadan oluşan bir fiksatör bulunur.

PANDORA bileklik orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

PANDORA bileklik gümüş mü?

Pandora çelik bileklik olarak da bilinen bu modellerin hazırlanmasında da gümüş ve altın kullanılıyor. Pandora bileklik altın ve gümüş modelleri arasında şifalı taşlarla hazırlanan tasarımlar da bulunuyor.

PANDORA yüzükleri pırlanta mı?

GÜMÜŞ YÜZÜKLER 925 ayar gümüş, 14 ayar altın kaplama ve 14 ayar pembe altın kaplama seçenekleriyle Pandora severlere çarpıcı tasarımlar sunuyor. Doğadan, geometrik şekillerden ve zamansız hazinelerden ilham alan şık yüzük tasarımları elle tamamlanıyor ve ışıltılı taşlar, renkli mine ve göz alıcı kristaller içeriyor.

Okunma: 384