Okul müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır

Okul müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır

İçindekiler: Okul müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Okul yöneticilerine aylık karşılığı koordinatörlük görevi verilemez. Ancak Kararın 6' ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

Idareciler en fazla kaç saat derse girer?

a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.

Sınıf Öğretmeni orta okulda idareci olabilir mi?

O halde; şuan alan değiştirmeyen ve yan alanlarına geçemeyen okul yöneticisi sınıf öğretmenleri; maaş karşılığı ders yüklerini yan alanlarına bağlı alandan karşılayarak; istedikleri ortaokula yönetici olabilirler.

Okul Öncesi Öğretmeni nerede idareci olabilir mi?

Okul öncesi öğretmeninin okul öncesi sınıf olmayan bir ortaokula atanma durumu ve aylık karşılığı ders okutma durumu yok iken, yönetici olarak atanabilmesine imkan bulunmamaktadır.

Rehber öğretmen idareci olabilir mi?

MEB'in Yöneticilik Yönetmeliğindeki hatadan dolayı rehber öğretmenler hiç yönetici olamayacak. ... c) Görevlendirileceği eğitim kurumunun türü itibarıyla öğretmen olarak atanabilecek nitelikte olmak ve görevlendirileceği eğitim kurumunda aylık karşılığı okutabileceği ders bulunmak."

Ücretli öğretmen müdür yardımcısı olabilir mi?

Bu tanıma uygun olarak ders ücretli, vekil öğretmenlere dahi müdür yetkili öğretmenlik görevi verilebilmektedir. ... Müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni kökenli ise aylık karşılığı (6) saat derse isterse girmeyebilir. Branş öğretmeni ise öncelikle kendi branşında (6) saat derse girmek zorundadır.

Branşı sınıf olan idareciler 6 saat derse girmek zorunda mı?

MEB.Personel Genel Müdürlüğü'nün tarih ve sayılı yazılarında da ayrıntılı olarak açıklandığı üzere; “Branşı sınıf öğretmeni olan yöneticiler sadece boş geçen dersleri okutmak üzere aylık karşılığı derse gireceklerdir, onun dışında aylık karşılığı ders görevlerini yerine getirmek üzere (6) saat ...

Idareciler yaz tatilinde kaç saat ek ders alır?

Müdür yardımcıları en az 6 saat girmek zorundadır. 6 saatin üstü, girdiği ders saatine göre en fazla 6 saat daha ek ders ücreti alabilirler. Tatillerde derslere girmediklerine göre ders karşılığı olan ek ders ücretini alamazlar.

Müdür yetkili öğretmen yaz tatilinde ek ders alır mı?

Müdür yetkili öğretmenler, yarıyıl ve yaz tatillerinde görevleri başında olurlarsa 12 saat ek ders ücreti alırlar.

Okunma: 321