Ogretmen gorevden ayrilma islemleri nasil yapilir?

Ogretmen gorevden ayrilma islemleri nasil yapilir?

Blog Ogretmen gorevden ayrilma islemleri nasil yapilir? by Admin Temmuz 6, 2020

İçindekiler

Öğretmen görevden ayrılma işlemleri nasıl yapılır?

Ayrılacağınız okul sizin adınıza personel nakil bildirimi formu düzenleyecek. Personel nakil bildirimi formunun 4 tane olması gerekmekte. Bu formların biri ayrılacağınız okulda kalacak. Diğerleri yine ayrılacağınız İlçenin MEM’ine ve Mal Müdürlüğüne teslim edilecek.

İl dışı ilişik kesmek kaç gün 2021?

İşte cevaplar… İL DIŞI İLİŞİK KESME NE ZAMAN? Atama sonuçlarına göre tercih ettği eğitim kurumuna atanan öğretmenler 5 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla ilişik kesme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Tayini çıkan öğretmen ne zaman ilişik keser?

Hemen ayrılış yapacak olan öğretmenlerin kararnamesi okula geldiği gün ilişik kesebilir. Kararname tebliğinden itibaren 15 gün mehil müddetinizi kullanabilirsiniz. İl içi ilişik kesmek 15 gün içerisinde yapılabilir.

Okuldan ilişik kestikten kaç gün sonra göreve başlanır?

www.ogretmenlericin.com olarak özetlersek il içi veya il dışı atama sonucu ataması yapılan öğretmen eski görev yerinden ilişik kestikten 15 gün sonra yeni görev yerinde göreve başlamak zorundadır.

Okuldan ilişik ne zaman kesilir?

ÖNEMLİTakip ettiği öğretim programında yer alan derslerden hiç almadığı veya yarıyıl/ yılsonu sınavlarına girme hakkı elde edemediği toplam ders sayısı altı veya daha fazla olan öğrencilerin Üniversite’yle ilişikleri kesilir.

Atamadan kaç gün sonra ilişik kesilir? Ilişik kestikten kaç gün sonra?

Maddesi açık ve nettir hocam atama emrinin tebliğ edildiği andan itibaren süre başlamıştır çünkü madde hükmüne göre atama emri tebliğinden itibaren 15 gün sonra atanmış olduğu göreve başlar diyor. Yukarıda da göstermiş olduğumuz üzere 62. Madde ilişik kesmesi ile ilgili herhangi bir hüküm içermemektedir.

Norm kadro güncellemeleri ne zaman yapılır?

Buna göre; 1-2021-2022 Eğitim Öğretim yılına esas olmak üzere eğitim kurumlarının norm kadrolarının güncellenmesi için 22 Eylül 2021- 05 Ekim 2021 tarihleri arasında “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi” doğrultusunda veri giriş işlemleri yapılacaktır.

Norm fazlası atamalar ne zaman belli olacak?

Norm Fazlası Öğretmenlerin İLÇE İÇİ Atama Başvurularının Alınması ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Onay/Red İşlemlerinin Yapılması 16 – 18 Kasım 2021 ** Tercih Formları 19 Kasım 2021 Saat 12:00 a kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne DYS üzerinden ulaştırılacaktır.

Okunma: 380