Nihai aday listesi onaylanmadi ne demek?

Nihai aday listesi onaylanmadi ne demek?

Popüler Nihai aday listesi onaylanmadi ne demek? by Admin Temmuz 24, 2020

İçindekiler

Nihai aday listesi onaylanmadı ne demek?

Eğer nihai liste butonu henüz gelmemişse liste henüz hazırlanmamış demektir. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir.

GSB nihai liste ne demek?

Nihai listeler , o kadroya başvuru yapan adayların hepsini gösteriyor. Bu adaylar kuraya alınacak ve her il için alınacak sayının 5 katı kadar aday kura ile belirlenecek. LİSTELERE NASIL BAKABİLİRİM? Her kadro ve il için listeler İŞKUR üzerinden erişime açıldı.

Kurada nihai ne demek?

Nihai liste, işçiliği kazananların isimleri değil, kuraya katılacakların listesidir. Nihai listedeki adaylar 6 Nisan günü kuraya alındı.

İŞKUR işçi alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

5 BİN İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK? Yapılan açıklamada, “Noter huzurunda çekilen kura sonuçları 08/05/2022 tarihine kadar Bölge Müdürlüğümüz web sayfasında ilan edilecektir.” ifadeleri yer aldı. OGM kura sonuçları ve isim listesi bölge müdürlüklerinin resmi hesabından ilan edilecek.

Nihai liste ne demektir?

Nihai liste , o ilana başvuru yapan ve kuraya girmeye hak kazanan adayların isim listesidir. İŞKUR’dan yayımlanan nihai listeye bakarak başvurunuzun kabul edilip edilmediğini, kura çekimine katılıp katılmadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Ila nihai ne demek?

ilânihâye: sonsuza kadar anlamına gelen arapça kökenli bir kelime (zarf).

İŞKUR sonuçları nasıl öğrenilir?

İŞKUR TYP personel alımı başvuru sonuçları e-devlet’in ‘Toplum Yararına Program (TYP) Sorgulama ve Başvuru’ kısmından öğrenilecektir.

İŞKUR Kura sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak?

Kura sonuçları saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi. Yapılan duyuruda “6 ve 7 Nisan 2022 tarihlerinde kura çekilişi yapılan tüm iller için sonuçlar açıklanmıştır.” ifadesi yer aldı.

Okunma: 343