Muscent parfum neyin muadili?

Muscent parfum neyin muadili?

İçindekiler

Muscent parfüm neyin muadili?

xerjoff mtw ise ”giorgio armani prive rose d’arabie”’nin meyvelisi gibidir ve muscent mtw değil de daha çok rose d’arabie benzerini yapmış ‘2muscent mtw” modelinde, benzetmesinde. orjinali aslında bir başka bence rose d’arabie armani ama bu da benim kullandığım, svdiğim bir parfüm şu an. armani xerjoff’dan daha ucuz …

Koku türleri nelerdir?

Koku aileleri dört ana kategoriye ayrılır:

Çiçeksi Kokular. Oryantal Kokular. Odunsu Kokular. Ferah Kokular.

Kenzo Amour ne kokusu?

Üst notalarında vanilya, pirinç, beyaz çay ve frangipani çiçeği. Alt notalarında kiraz çiçeği, gün çiçeği (kedi otu) ve misk var. Yani tatlı çiçeksi bir koku, ama baymıyor. Gerçekten vanilya ve mis gibi çiçek notalarını sevenler için harika bir koku.

Parfümör olmak için hangi bölüm okunmalı?

Belirli kurslar ve lisans çalışmaları çerçevesinde uzmanlıklara yer vermeniz mümkün. Parfüm uzmanı nasıl olunur diye soracak olursanız çalışmaların kimya üzerinden de sunulması gereklidir. Kimya ve biyokimya çalışmaları sayesinde doğru malzemelere yer vermeniz de sonuç almanız mümkün olacaktır.

Muscent parfüm kaç günde gelir?

Normal şartlarda Yurtiçi Kargo 1 ila 3 gün arasında teslimat gerçekleştirmektedir. COVID19 önlemleri çerçevesinde teslimatlarda gecikmeler olabilmektedir.

Muscent hangi eczanede var?

İSTANBUL:

Botanik Eczanesi. Ekinoba Mah. Mustafa Kemal Bulvarı No: 25/1N Marinapark Evleri Botanik Eczanesi Büyükçekmece/İstanbul (Yol Tarifi) Doğal Eczanesi. Mimaroba Mah. Çarmıklı Cad. Eczane Işıklar. Cerrahpaşa Mahallesi, Kızılelma Cd. 87A, 34098 Fatih/İstanbul (Yol Tarifi) DP c6 hangi koku?

Kahve, badem,süsen, yasemin, zambak, tüberoz (sümbülteber),tonka fasülyesi, sedir ağacı, kakao, vanilya.

Parfümör ne iş yapar?

Ergül, dünyada sadece 700 parfümör olduğu bilgisini paylaşırken bu mesleğin koku uzmanlığıyla farkını şöyle açıklıyor, “Parfümörler bir parfümü sıfırdan ihtiyaca göre ya da sırf kendi zevkine göre tasarlar. Sanatçı olarak kabul edilirler.

Bihter Türkan Ergül Kimdir?

1978 Bulgaristan doğumlu olan Bihter Türkan Ergül 6 yaşında Türkiye’ye geldi. Yaklaşık 32 yıldık koku ilmi ile ilgilenen Ergül eğitimini psikoloji üzerine yaptı. Sosyal bilimler mezunu olan Bihter Türkan Ergül kokunun insan psikoloji üzerindeki etkileri konusunda çalışmalar ve araştırmalarda bulunuyor.

Okunma: 379