Mukavemet film ne zaman vizyona girecek?

Mukavemet film ne zaman vizyona girecek?

İçindekiler

Mukavemet film ne zaman vizyona girecek?

17 Nisan Pazar günü Atlas Sineması’nda prömiyerini yapacak olan film, alanında sayısız ödüle sahip görüntü yönetmeni Vedat Özdemir’in hareketi özgür bırakan ve anı yakalayan çekim tekniği ile özgün, vurucu bir seyir keyfi yaşatacak.

Bergen filmi kac tl?

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı film, bir döneme damga vurmuş sanatçılardan biri olan şarkıcı Bergen’in trajik olaylarla bezeli hayat hikâyesini konu ediniyor. Sabah Seansı 24.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir. Halk Günleri hariçtir.)

Hangi filmler vizyona girecek?

Sinema Gelecek Filmler

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü 8 Temmuz 2022 / Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu. After: Ayrılık. 20 Mayıs 2022 / 1s 38dk / Dram, Romantik. Top Gun: Maverick. 27 Mayıs 2022 / 2s 11dk / Aksiyon. Avatar: The Way of Water. John Wick: Chapter 4. Black Adam. Don’t Worry Darling. Black Panther: Wakanda Forever.

Dilber Ay filmi hala vizyonda mı?

Sinemaseverler de filmin vizyon tarihini merak ediyor. İşte, vizyon tarihi… Büşra Pekin’in sanatçıyı canlandırdığı, Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönetmenliğini üstlendiği Film, 4 Şubat’ta vizyona giriyor.

Dilber Ay vizyondan ne zaman çıkacak?

Film, 4 Şubat 2022’de gösterime girecek. Halk müziği sanatçısı Dilber Ay’ın hayatını anlatan “Dilberay” filminden yeni fragman yayınlandı. Başrolünde Büşra Pekin’in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi isimler yer alıyor.

Bergen’in filmi kaç saat sürüyor?

2 saat 25 dakikaBergen / Süre

Bergen kac dk sürer?

Bergen filmi 2 saat 25 dakika sürüyor. BERGEN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER? Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde, ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi ünlü oyuncular yer alacak.

Okunma: 344