Meteora ya nasil gidilir?

Meteora ya nasil gidilir?

Yönergeler Meteora ya nasil gidilir?

İçindekiler

Meteora ya nasıl gidilir?

Meteora’ya en yakın konaklanabilecek Kalambaka, Atina’dan trenle yaklaşık 5 saat, Selanik’ten ise 3 saat mesafede. Türkiye’den Atina uçuşları Selanik’e göre daha uygun ancak İstanbul’dan Selanik’e de otobüs seferleri bulunuyor. Burada iş bütçeyi ve zamanı planlayarak rotayı oluşturmaya kalıyor.

Türkiye Yunanistan trenle kaç saat?

Günlük trenin yolculuk süresi 12 saattir. Tren biletleri 29 EUR’dan başlıyor. İstanbul Halkalı istasyonunda tren hareket saati 21:40, Sofya varış saati ise 08:40. Tren biletinizi yerel olarak İstanbul Sirkeci tren istasyonundan satın alın (gişe 4).

Yunanistandan Fransaya nasıl gidilir?

Atina’dan Patras’a trenle seyahat edin. Yolculuk süresi üç saattir. Bilet ücreti 17 EUR. Kiato’da yolun yarısında trenden Patras’a kadar güzergahın son kısmındaki trenin yerini alan bir Yunan demiryolu otobüsüne geçersiniz.

Atinaya nasıl gidilir?

İstanbul ve İzmir’den Atina’ya direkt uçak seferleri bulunuyor. İstanbul’dan 1 saat 15 dakika, İzmir’den ise yalnızca 55 dakikada ulaşılabilen Atina’ya en kolay ve en hızlı ulaşım aracı uçak. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Atina’ya karşılıklı direkt seferi bulunan tek firma var.

Yunanistan’dan Türkiye’ye otobüsle nasıl gidilir?

Türkiye’den Yunanistan’a karayolunu kullanarak seyahat edilebilmektedir. İstanbul’dan Selanik şehrine karayolu üzerinden yaklaşık 10 saat süren yolculuğun sonunda ulaşılabilmektedir. İstanbul’dan gerçekleştirilen otobüs seyahatleri Tekirdağ, Keşan ve İpsala güzergahları üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yunanistan için pasaporta gerek var mı?

Yunanistan Vize İstiyor Mu? Yunanistan’a seyahat etmeyi planlayan Bordo (Umumi) pasaporta sahip Türk vatandaşları vizeye tabiyken; Hususi (Yeşil), Hizmet(Gri), Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ise Yunanistan’a vizesiz seyahat etme hakları bulunmaktadır.

Atina için vize gerekli mi?

Yunanistan’a seyahat edecek (diplomatik, hususi ve hizmet pasaport hamilleri hariç) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Schengen vize rejimine göre vizeye tabidirler. Schengen Anlaşması’na dayanan Yunanistan vize rejimi, Yunanistan’dan transit geçecek vatandaşlarımıza da vize zorunluluğu getirmektedir.

Çeşme Atina feribot kaç saat?

Yunanistan’ın başkenti Atina’ya Çeşmeden kalkacak olan arabalı Atina feribot seferi ile sadece 7 saatlik bir yolculukla ulaşılabilecekti.

Yunanistan’dan Türkiye’ye nasıl gidilir?

Okunma: 343