Mercedesin hangi modelleri Renault motoru var?

Mercedesin hangi modelleri Renault motoru var?

Blog Mercedesin hangi modelleri Renault motoru var?

İçindekiler

Mercedesin hangi modelleri Renault motoru var?

Mercedes’in Smart markasında Renault üretimi TCE 90 modeli yer alıyor. Mercedes üretimi M274 kodlu 2.0lt turbo-benzin motor Renault-Nissan bünyesinde yer alan Infiniti’de de kullanılıyor. Ülkemizde satılan Q50 ve Q60 modelleri bu motora da sahip.

Mercedes dizel motor üretiyor mu?

Yıllar önce el sıkışan Renault ve Daimler, Mercedes-Benz’in kompakt modellerini Fransız üreticinin motorları ile besliyor. Spesifik olarak 1.5 litrelik dCi motoru kullanan kompakt modeller, yıllar sonra bu motorlardan vazgeçebilir.

C200d AMG Renault motoru mu?

Bu kapsamda 1.5 litrelik turbo benzinli ve 1.6 litrelik turbo dizel motoru üretti. OM654 DE 16 kodlu bu motor, tamamen Mercedes’e ait olan bir ünite ve Renault diye sanılan 1.6 dizel motor değil. Zaten iki ünitenin sıkıştırma oranı, stroku, maksimum güç ve tork devirleri farklı.

C180 de ne motoru var?

Confort, Avantgard, Exclusive ve AMG donanım paket seçenekleri ile sürücüye sunulan Mercedes C180, daha az yakıt tüketen 9 ileri otomatik şanzımana sahip modeliyle göz dolduruyor. “En iyilerin alternatifi yoktur” sloganıyla yollara çıkan Mercedes C180 AMG, 1.6 litrelik benzinli motor taşıyor.

Temsa da ne motoru var?

Araç kontrol yazılımı yine Temsa’nın ArGe bünyesinde tasarlanmaktadır. MD9 ElectriCITY 160kWh batarya kapasitesiyle 200 kW tepe, 100 kW süreğen güç üretebilen bir elektrik motoru sürmektedir.

Mercedes a180 de ne motoru var?

Mevcut A 180 CDI modelinde 110 beygir güç üreten 1.5 litrelik dizel Renault motoru kullanan Mercedes-Benz, A 180 gibi giriş seviyesi bir otomobilde başarılı olan Renault motorunu BMW 3 Serisi’ne rakip olan bir modelde kullanmak istemesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

Audi ne motoru kullanıyor?

Volkswagen Grubu Doğal olarak da VW ürettiği tüm motorları sahip olduğu markalarında kullanıyor ve grup dışına motor vermiyor. Ayrıca Lamborghini tarafından üretilen V10 motorlar bazı Audi R8 ve Audi RS serilerinde kullanılıyor.Motor yıkamak zararlı mı?

Mercedes CLA 200 ne motoru var?

İki motor seçeneğiyle Türkiye piyasasına sürülen yeni CLA’nın 180 d seçeneğinde kullanılan 1.5 litre hacimli turbo dizel motor 116 beygir güç, 260 Nm tork üretebiliyor. CLA 200’de kullanılan 1.33 litre hacimli benzinli motorsa 163 beygir güç, 250 Nm tork üretiyor.

C200d ne motoru var?

Yenilenen özellikleriyle birlikte aracın motor seçenekleri de değişti. Artık 1.6 litrelik 160 ps güç üreten turbo dizel motor da Türkiye’ye getirildi. İşte Mercedes C 200 d özellikleri…

Okunma: 344