Makyaj fircalari hangi sabunla yikanir

Makyaj fircalari hangi sabunla yikanir

Nesne Makyaj fircalari hangi sabunla yikanir?

İçindekiler

Makyaj fırçaları hangi sabunla yıkanır?

Ama bu gözünüzü korkutmasın, makyaj fırçaları ne ile yıkanır sorusunun cevabı aslında çok basit. Temiz bir kabın içine ılık su, anti bakteriyel sabun karışımı hazırlayın. Tercihinize göre sabun yerine şampuan ya da bebek şampuanı da kullanabilirsiniz.

Makyaj malzemesi temizliği nasıl yapılır?

Makyaj Malzemelerini Temizleme Yöntemleri

İçerisine bir kaç damla şampuan damlattığınız kaba ılık su ekleyin. Malzemelerinizi kabın içinden çıkartın ve ılık suda iyice durulayın. Fırçalarınızı kurutmak için fırça kısmı aşağı gelecek şekilde bir yere asın.

Makyaj fırçası ne ile temizlenir?

Makyaj fırçası nasıl temizlenir? Öncelikle fırçalarınızı yıkama için bir kabın içerisine ılık su ekleyiniz ardında antibakteriyel sabun (dilerseniz bebek şampuanı da kullanabilirsiniz) ve 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı dökünüz. Karıştırarak fırçalarınız için hijyenik bir karışım elde edin.

Makyaj malzemeleri ne ile temizlenir?

Birçok yolla makyaj malzemelerinizi temizleyebilirsiniz. Mesela; saf alkol ya da alkol bazlı bazı ürünlerle, bebe şampuanı, sıcak su ve bulaşık deterjanı vb. Bu konuda önemli olan nokta kullandığınız ürün türüne uygun olacak bir temizleme biçimi seçmektir.

Makyaj fırçaları ne ile temizlenmeli?

Sünger far fırçası nasıl temizlenir?

Peki ya Makyaj Süngerleri (Beautyblender)?

Süngerinizin üzerine fındık büyüklüğünde temizleme solusyonu damlatarak temizleyebilirsiniz. S4üngerinize temizleyici damlattıktan sonra 1 dakika masaj yapın. Daha sonra su altına tutun ve süngeri sıkarak durulayın.

Makyaj fırçaları ne zaman temizlenir?

1-Zaman aralıkları belirleyin Makyaj fırçalarınızı hangi günler temizleyeceğinizi belirlemeniz, fırça temizliğini unutmanıza engel olur. Fondöten fırçaları haftada 1 kere, göz makyajı için kullanılan fırçalar ise 3 günde bir temizlenmeli.

Makyaj fırçaları nelerdir?

Makyaj Fırçaları

Pudra Fırçası Bir makyajın olmazsa olmazlarından biri pudradır. Allık Fırçası Allık yüze renk ve canlılık katması için kullanılan kadınların çok tercih ettiği bir makyaj malzemesidir. 3. Far Karıştırma Fırçası Kontür Fırçası 5. Fondöten Fırçası Far Fırçası Dudak Fırçası 8. Eyeliner Fırçası Makyaj Çantası temizliği nasıl yapılır?

Makyaj çantanız eğer makinede yıkanmaya uygunsa ayda birkaç kez 30 derecede yıkayabilirsiniz. Eğer taşlı ve üzerinde taşlar varsa beyaz sabun döktüğünüz suda elde de yıkayabilirsiniz.

Okunma: 373