Mahindra 5530 kac beygir?

Mahindra 5530 kac beygir?

Nesne Mahindra 5530 kac beygir? by Admin Temmuz 20, 2020 Mahindra 5530 kaç beygir?

65 hp gücünde, 1300–1500 dv./dak. aralığında 238 Nm tork değerinde 3532 cc silindir hacimli dizel motoru, 8 ileri 8 geri tam senkromeç mekik geçişli şanzımanı, hidrolik direksiyonu, , 1800 kg kaldırma kapasitesi ve 2200 motor devrinde 540 & 1000 devir kuyruk mili ile sınıfının en iyisi olarak ön plana çıkıyor.

TÜMOSAN traktör de ne motoru var?

1Tümosan 0 Yerli Dizel Motor Zırhlı araçlarda kullanılmak üzere üretilen motor oldukça çevreci ve yeni nesil bir teknolojiye sahip. 5,2 litrelik ve 360 Hp güç üreten, 1085 Nm tork değerine sahip farklı bir çeşit motor seçeneği daha var. Ve hepsi tamamen yerli üretim.

Valtra hangi motoru kullanıyor?

Valtra A serisi güçlü, sağlam ve güvenilir motor markası olan Agco Power motoru ile bütünleşti. Gücü ve kaliteyi şimdi Valtra A serisi ile sunulan Agco Power motorlarla yaşayın. Uzun kullanım ömrü ve rakipsiz performansı ile motor beklentileriniz yükselecek.

Harman traktör ne malı?

HARMAN TRAKTÖR VE BİÇERDÖVER Hakkında Harman Traktör 1989 yılında İstanbul’da kurulmuş; Biçerdöver, Traktör ve tarım. HARMAN, 1989 yılından itibaren bir dünya devi olan New Holland firmasının, Distribütörlüğünü yapmaktadır. kuruluştur.

Traktör hangi motoru kullanıyor?

Pazar payı büyük olan Türk Traktör New Holland motoru kullanıyor. Diğer traktör üreticilerinin motorları Perkins motoru.

Valtra kaç beygir?

Valtra T 4 serisi ile 1000 Nm torkta 155 ile 250 beygir arasında güç sağlanabiliyor.

Türk Traktör ne üretiyor?

New Holland, Case IH ve Steyr marka traktörleri aynı anda üretebilme özelliğine sahip bulunan TürkTraktör, New Holland TDD ile Case IH JX seri traktörlerin ve farklı özel serilerinin dünyadaki tek tasarım merkezi; Utility Light seri traktörlerin dünyadaki ana üretim merkezi ve 66 serisi transmisyonlar için dünyadaki …

Chery traktör ne malı?

Chery (Chery Automobile Co., Ltd.), Çin merkezli bir otomotiv şirketidir. Şirket, 1997 yılında Çin hükümeti tarafından kurulmuştur. Chery’nin başlıca ürünleri, binek otomobiller, minivanlar ve SUV’lar olup binek otomobilleri Chery, ticari araçları ise Karry markası altında satmaktadır.

Tümosan Motor ve traktör kimin?

TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi A.Ş. 2004 yılında özelleştirilerek Albayrak Grup bünyesine katıldıktan sonra Albayrak Grubunun da firmaya verdiği destek ile yerlileştirme çalışmaları hızla devam etmiştir.

Okunma: 319