Limon koltuk altina surunce ne olur

Limon koltuk altina surunce ne olur

Trend olan Limon koltuk altina surunce ne olur? by Admin Haziran 26, 2020

İçindekiler

Limon koltuk altına sürünce ne olur?

Limondaki asit koltuk altında kokuya neden olan bakterileri öldürür. Özellikle yaz aylarında çok görülen ter kokusunu önlemek için limon sürebilirsiniz. Su lekesi olan banyo eşyalarını limon ile temizleyebilirsiniz.

Limon koltuk altını beyazlatır mı?

Cilt kararmaları haricinde kararan ve yüzey rengi değişen birçok eşyada, özellikle mutfak araç gereçlerinde, limon kullanıldığı bilinen bir şeydir. Doğal bir beyazlatıcı görevi gören limon, koltuk altı beyazlatmalarında da iyi bir iş görür.

Koltuk altı kararmasından nasıl kurtulurum?

Koltuk altı kararması; karbonat, limon, patates, salatalık ve pirinç ile bitkisel olarak düzeltilebilir. Tuz ve limon suyunu karıştırdıktan sonra koltuk altına uygulamak belirli bir süre sonra hem renginin açılmasını hem de kılların geç uzamasını sağlayabilir.

Koltuk altı kızarıklığı için ne yapılmalı?

Terden kaynaklanan kızarıklıkların çoğu kendiliğinden geçer. Parfüme duyarlıysanız veya egzamanız varsa, parfümsüz bir antiperspirant veya deodorant denemek iyi bir çözüm olabilir. Ayrıca antiperspirant veya deodorantınızla birlikte yumuşatıcı veya nemlendirici kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Koltuk altına ne sürülür?

Karbonat, koltuk altı kokusunu engellemek için etkili bir ilaçtır.

Tek yapmanız gereken şey bir yemek kaşığı karbonatla bir yemek kaşığı limon suyunu karıştırmak. Diğer bir seçenek ise mısır nişastası ile az miktarda karbonatı karıştırmak ve fazla teri emmesi için koltuk altına uygulamaktır. Koltuk altı nasıl beyazlar evde?

1 tatlı kaşığı karbonata birkaç damla su ekleyin ve katı kıvamlı bir karışım oluşturun. Bu karışımı koltuk altı bölgenizi ovarak uygulayın. Birkaç dakika beklettiğiniz karışımı ılık su ile durulayın ve bir havlu yardımı ile kurulayın.

Koltuk altı kılları nasıl azaltılır?

Koltuk altı kılları nasıl temizlenir?

Tıraş: En hızlı ve acısız yöntemlerden bir tanesi. Ağda: “Eskilerin bir bildiği vardır” diyorsanız ağda en uzun süredir uygulanan yöntemlerden biridir. Epilatör: Koltuk altı epilasyonu söz konusu olduğunda epilatör kullanmak ağdadan daha iyi bir tercih olacaktır.

Okunma: 318