Limak Arcadia ne zaman kuruldu?

Limak Arcadia ne zaman kuruldu?

Yönergeler Limak Arcadia ne zaman kuruldu? by Admin Temmuz 28, 2020

İçindekiler

Limak Arcadia ne zaman kuruldu?

Limak otel zincirinin ilk halkası olan Limak Arcadia Sport Resort, Eylül 1995’ten bu yana hizmet vermektedir. Mitolojide “huzur vadisi” anlamına gelen ve toplam 97 bin metrekare alan üzerinde kurulmuş olan Limak Arcadia, yeşilin ve doğal bitki örtüsünün çok iyi korunduğu nadir otellerden biridir.

Limak Arcadia kaç odalı?

97.000 m² alana kurulu tesisin 465 odası bulunuyor.

Limak Atlantis sahibi kim?

Limak Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir, Türkiye’nin sayılı zenginleri arasındadır. Nihat Özdemir, 5 Nisan 1950 tarihinde aslen Bitlisli olan bir ailenin çocuğu olarak Diyarbakır’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamladı.

Arcadia Hotel kimin?

Sunter Turizm A.Ş.

Limak Lara kime ait?

Limak’ın Türkiye sınırları dışındaki ilk oteli olan Limak Cyprus Deluxe Hotel’in 200 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçtiğini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Türkiye ekonomisinin dünyada hak ettiği seviyeye ulaşmasında turizmin çok önemli bir role sahip olduğunu düşünüyoruz ve …

Limak Arcadia kaç kişilik?

Tesisimiz iki oda tipine sahiptir: Standart odalar ve aile odaları. Standart odalarda 2 yetişkin ve 2 çocuk, Aile odalarında ise ekstra yatak odası olduğundan 2 yetişkin ve 3 çocuk konaklayabilir. Standart odalarımız çiftler ve aileler için mükemmeldir ve aile odaları daha büyük aileler için mükemmeldir.

Limak Arcadia kaç yıldız?

Antalya’nın Belek Turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı ve 1.000 yataklı Arcadia Otel ve Tatil Köyü, 93.000 m2 orman arazisi içerisinde 46.000 m2 kapalı alanda insa edilmiş olup, tesiste toplam 1.500 kişilik 4 adet restoran, 3.000 m2’lik açık ve kapalı yüzme havuzları, toplam 1.000 kişilik 3 adet toplantı salonu, gece …

Limak Limra Otelin sahibi kim?

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarı olan Nihat Özdemir iki çocuk babasıdır.

Okunma: 344