Lazer epilasyon 1 seans sonrasi ne yapilmali

Lazer epilasyon 1 seans sonrasi ne yapilmali

Trend olan Lazer epilasyon 1 seans sonrasi ne yapilmali?

İçindekiler

Lazer epilasyon 1 seans sonrası ne yapılmalı?

Lazer Epilasyon Sonrası : Güneşlenmemelisiniz ve özellikle yüz lazer epilasyonu sonrası yüksek faktörlü güneş kremleri kullanmalısınız. Lazer Epilasyondan sonra ılık bir duş alınabilir. Ancak lazer uygulanan bölgeye 1 hafta süreyle kese , peeling gibi cildi tahriş edecek uygulamalar yapmamalısınız.

Lazerden sonra kıllar nasıl alınmalı?

Lazer epilasyon seansları arasında çıkan kıllar ağda ve cımbız gibi kılı kökünden koparacak yöntemlerden ziyade jilet veya tüy dökücü kremlerle alınmalıdır. Cımbızla kıl alındığında köküyle birlikte alınacağından, bir sonraki seansta lazer ışını kıl kökünü hedefleyemez ve kıl kökünü tahrip edemez.

Lazerden sonra kese yapılmazsa ne olur?

Lazer epilasyondan sonra hassas ciltlerde tahriş olasılığı daha fazladır. Kese cilt tahrişini arttırabilir. Bu nedenle kese gibi tahrişi arttırabilecek işlemler için 1 hafta beklemek gerekir. Peeling de aynı şekilde tahrişi arttırabileceği için lazer epilasyondan sonra yapılmamalıdır.

Lazerde ara jilet neden yapılmaz?

Seans sonrasında istenmeyen tüyler ağda ve cımbız gibi tüyü kökünden alan yöntemlerle alınmamalıdır. Bu yöntemler kılı köküyle birlikte alır ve diğer seansta lazer epilasyonun etkinliğini azaltabilir. Bu yüzden lazer epilasyondan sonra çıkan tüyler -yüz bölgesi hariç- jiletle alınmalıdır.

Lazer epilasyon seansları bittikten sonra kalan tüyler nasıl alınır?

Lazer epilasyon seansları bittikten sonra kalan tüyler nasıl alınır? Tedavi tamamlandıktan sonra çıkan tüyler kıl kökünü aktive ettirmeyecek kısaltıcı ve tüy dökücü krem gibi yöntemler ile alınmalıdır.

Lazer ilk seansta dökülme olur mu?

Lazer epilasyonun ilk seansından sonra dökülmeler beklenir ve görülür. İlk seans sonrası dökülmeler 3 haftayı bulabileceği gibi 1 hafta içinde dökülmelerin olması beklenmektedir. İlk seans sonrasında olan dökülmeler bir an da tüm vücuttaki istenmeyen tüylerin dökülmesi şeklinde gerçekleşmez.

Lazer epilasyon tamamen bittikten sonra kalan tüyler nasıl alınır?

Okunma: 343