KVK garantisi ne anlama geliyor?

KVK garantisi ne anlama geliyor?

Blog KVK garantisi ne anlama geliyor? by Admin Eylül 26, 2020

İçindekiler

KVK garantisi ne anlama geliyor?

Kvk garantisi; Kvk’nın distribütörlüğünü yaptığı telefon markalarından birisini aldığında bu telefonun Kvk firması tarafından garanti altına alındığı işaret etmektedir.

Telefonun garantisi ne kadar kaldı?

Bu kontrol işlemi size, cihazınızın modelini, IMEI numarasını, garanti kapsamı süresini ve geçerli bölgeyi gösterecektir. Cihazınızın IMEI numarasını [Ayarlar]> [Telefon Hakkında]> [Durum]> [IMEI] ‘ye ve telefon kutusunun altına bakarak veya cihazınızın tuş takımında *#06# tuşlayarak bulabilirsiniz.

Garanti harici ne demek?

Harici Garanti ve Kontrgarantiler, Türkiye’deki işletmelerin yurt dışında, yurt dışındaki işletmelerin de Türkiye’de iş yapabilmesine olanak sağlayan, bir işin veya ödemenin yapılmaması durumunda lehine düzenlenen muhatabı koruyan garantilerdir.

KVK Teknik Servis kaça kadar açık?

KVK Teknik Servis hafta içi her gün sabah saat 09:00’da başlıyor ve akşam saat 18:30’a kadar devam ediyor. Ayrıca KVK teknik servisleri saat 12:30 ile 13:30 arasında da öğle tatili sebebi ile kapalıdır. KVK Teknik Servisleri Cumartesi gününde ise sabah saat 09:00’da açılır ve saat 14:15’de kapanır.

KVK lı ürün ne demek?

KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş., Açılımı (Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavala’nın soyadlarının baş harfleriyle oluşmuş Türkiye merkezli bir cep telefonu distribütörüdür.

KVK Teknik Servis ne demek?

KVK Teknik Servis GSM mobil akıllı cep telefonu sektörünün önde gelen firmalarının cihazlarına teknik servis hizmeti vermektedir. KVK Teknik Servis; 23 yıllık tecrübesi, 14 servis noktası, 500’ün üzerinde tecrübeli personeli ile 30’a yakın markaya hizmet veren Türkiye’nin en büyük yetkili servisi ağıdır.

Telefon garanti harici ne demek?

kvk teknik servisinin garantili telefonlarda ekran kırılmaları veya garanti dışı durumlarda belirttiği garanti durumudur.

Kvksız telefon nedir?

Kaçak telefon en kısa tabiri ile gümrük üzerinden yurda girişi yapılmayan izinsiz ve kaçak olarak yurda sokulan telefonlardır. Bu telefonlar vergiye tabi olmadan yurda sokulduğundan gümrük kaydı yapılmış cihazlara göre daha uygun fiyatlıdır.

Kaçak telefon nasıl alınır?

Ancak bu süre sonunda şebeke sinyalleri tamamen kesiliyor ve arama işlevi devre dışı bırakılıyor. Kaçak telefon alınır mı? Bu noktada kullanıcı, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen 2.006 TL’lik IMEI kayıt ücretini ödeyerek kayıtsız telefonu pasaportuna kaydettirebiliyor.

Okunma: 380