Kuse kagit nerelerde kullanilir?

Kuse kagit nerelerde kullanilir?

Yönergeler Kuse kagit nerelerde kullanilir? by Admin Temmuz 7, 2020

İçindekiler

Kuşe kağıt nerelerde kullanılır?

Reklam ve reklamcılık sektörünün vazgeçilmezi olan kuşe kağıtlar, dergi, kitap ve broşür baskılarında kullanılan bir kağıt çeşididir.

Kaplamalı kağıt nedir?

Kuşe kağıt, kil veye başka bir kaplamanın bir yüzeyine ya da her iki yüzeyine uygulanarak kaplanan kağıttır. İngilizce’de Coated Paper olarak geçmektedir. Coated; kaplamalı olarak çevirilebilir Türkçe’ye. Kaplama, mat ya da parlak olabilir.

70 gr Ivory kağıt nedir?

Kağıt Ivory 70gr. 34*49,5 250 adet (SM.70IVORY3550.3200) Ivory Kağıt 34×49.5 250 adet paket halinde hazırlanmış fildişi rengine dönük krem renginde ve rengi dışında Şamua kağıt ile aynı özellikte Ebru yapımında kullanılmaya uygun olan kağıt çeşidimizdir.

Kuşe kağıt suya dayanıklı mı?

Plotter Parlak Kuşe Kağıt – 135gr – 1070mm x 50mt – Suya Dayanıklı (Waterproof)

Polietilenli kağıt nedir?

PE Kaplı Kağıt: çeşitli Kraft kağıtlarında, kağıt yüzeyinde kaplanan sıcakta eriyen PE plastik parçacıklarından oluşur. Normal kağıt ile karşılaştırıldığında, kaplamalı kağıt su geçirmez, anti yağ ve PE plastik parçacıkların özelliklerine sahiptir.

En iyi fotokopi kağıdı hangisi?

Eğer kalite bir kağıt almak istiyorsanız; Navigator A4 Fotokopi Kağıdı bu konuda sektörde rakipsiz ve dünyanın en iyi a4 Fotokopi Kağıtlarından birisidir. Aynı zamanda Double A a4 fotokopi kağıdı da bir diğer üst kalite kağıt grubunda yer almaktadır.

80 gr kağıt ne demek?

Kağıt cinsi/türü olarak Kuşe, 1. Hamur, Bristol, Kraft gibi pek çok farklı türden bahsedilebilir. Kağıt gramajı ise; kağıdın aslında türünden bağımsız bir kavramdır ve bir kağıdın 1m2 sinin ağırlığını ifade eder. Örneğin 80 gr kağıt dediğimizde o kağıdın 1 m2 sinin ağırlığının 80 gr olduğunu anlarız.

Şamua nasıl bir kağıt?

Şamua kâğıt, hamur kâğıt grubu içerisinde olan ve kısmi olarak kuşe muamelesi görmüş, işlenmiş bir kağıttır. Hafif sarı renkli olup, 27,35,37,45,50,55,60,70 ve 80gr.gibi farklı gramajlarda üretilmektedir. Kraft kâğıt, normal kâğıt türlerine oranla daha kalın ve güçlüdür.

Okunma: 344