Kral ilac ne ise yarar?

Kral ilac ne ise yarar?

Popüler Kral ilac ne ise yarar?

İçindekiler

Kral ilaç ne işe yarar?

Mısır Koçan Kurdu (Sesamia spp.) 20 ml./100 L su (Kelebek faaliyetleri başladığında veya larva zararı görüldüğünde ilk ilaçlama yapılır.) *Tüketim amaçlı bağ yaprağı hasadı yapılacak bağ alanlarında kullanılamaz. Ege Bölgesinde kullanılması sakıncalıdır.

Carbendazim ne işe yarar?

CARBENDAZIM: Acropetal translokasyon ile kökler ve yeşil doku tarafından emilen koruyucu ve tedavi edici sistemik etkili bir fungisittir. Beta-tubulin sentezini engeller. İlaçlama aletinin deposu yarıya kadar su ile doldurulur.

Imparator zirai ilaç ne işe yarar?

Kullanma şekli: ergin sivrisinek ve karasineklere karşı hacimsel alan mücadelesinde kullanılır. Uygulama cihazının tankı yarıya kadar su veya diğer seyrelticiler ile doldurulur. Önerilen dozda insektisit tanka eklenir ve tank tam dolu hacme tamamlanır. Ulv cihazları ile hacimsel uygulama yapılır.

Demond ilaç ne işe yarar?

Pis Kokulu Yeşil Böcek (Nezara sp.) Tohum Böceği (Bruchus sp.) Yaprak Bitleri (Aphis sp.) Yaprak Pireleri (Empoasca sp.)

Carbendazim yasaklandı mı?

ÜLKEMİZDE 2018’DE YASAKLANDI Yıllar boyu süren tartışmalar neticesinde de Avrupa Birliği ülkelerinde tarımda Carbendazim kullanımı 2014 yılında yasaklandı. Tarım ve Orman Bakanlığı ise bu pestisitin kullanılmasını ancak dört yıl sonra, 1 Ocak 2018 tarihinde yasaklayabildi.

Captan 50 WP ne işe yarar?

İlaçlamaya, hastalık görülmeden önce koruyucu olarak başlanılmalı ve yeni gelişen bitki kısımlarının korunması için ilaçlamalar tekrarlanmalıdır. İlaçlamadan iyi bir sonucun alınabilmesi için, kaplamanın iyi yapılması gerekir (Yaprakların alt yüzü de ilaçlanmalıdır).

Imperator ne için kullanılır?

Kullanma şekli: Ergin sivrisinek ve karasineklere karşı hacimsel alan mücadelesinde kullanılır.

Imparator ilacı hangi böcekleri öldürür?

Kapalı alanlarda Karasinek, Hamamböceği ve Pire mücadelesinde kullanılmak üzere kullanıma hazır formda geliştirilmiş, temas etkili bir insektisittir.

Orisafem 600 ne işe yarar?

Seçici sistemik bir herbisittir. Carotenoid biyo sentezini engeller.

Süper Gallant nasıl kullanılır?

SUPER GALLANT® ile en iyi ve kesin netice yabancı otların 15-20 cm boyunda, 5-6 yapraklı devresinde kullanıldığında alınır. İlk uygulamadan 20-25 gün sonra aynı dozda yapılan ikinci uygulama ile tarlada yeni çimlenen yabancı otlar da kontrol edilir. Köpek dişi ayrığı mücadelesinde tek uygulama yeterlidir.

Elma kurdu ilacı ne zaman atılır?

İlaçlama, ağaçların kış uykusun- da olduğu dönemde ve en geç gözler uyanmadan 3-4 hafta öncesine kadar yapılmalıdır.

Okunma: 372