Konferans gorusmesi En fazla kac kisiden olusur

Konferans gorusmesi En fazla kac kisiden olusur

Konferans görüşmesi En fazla kaç kişiden oluşur?

* Bir kişi en fazla beş kişiyi konferans görüşmeye bağlayabilir, görüşmeye katılan her bir kişi, beş kişinin daha konferansa katılmasını sağlayabilir.

Konferans görüşmesi olduğu nasıl anlaşılır?

Telefon Görüşmesinin Konferans Olduğu Nasıl Anlaşılır? Sizi arayan kişinin sizi konferans görüşmesine eklediğini maalesef anlamanızı sağlayan her hangi bir uyarı veya bildirim sesi yoktur. Konuştuğunuz esnada arka plandan farklı sesler geliyorsa, konferans görüşmesinde olduğunuzdan şüphe edebilirsiniz.

Konferans görüşmesi nasıl açılır?

Telefonda konferans görüşmesi nasıl yapılır?

Android cihazlarda konferans görüşme için öncelikle konferans görüşme yapmak istediğiniz kişilerden birisini aramalısınız. Bu kişi aramaya yanıt verdiğinde konferans görüşmesi yapacağınızı bildirmeniz gerekir. Çoklu görüşme nasıl yapılır?

İlk olarak normal bir şekilde görüşmek istediğiniz kişilerden ilkini arayın. İlk görüşme başladıktan sonra ekran beliren +, Arama Ekle seçeneğine tıklayın. Konuşmanıza dahil etmek istediğiniz diğer kişiyi rehberden seçerek arayın. Aradığınız kişi telefonu açtıktan sonra ekranda konferans seçeneği belirecektir.

Konferans Gorusmesi ücretli mi?

Konferans servisinden yararlandıgınızda çağrı tarifenizden ücretlendirilirsiniz. Konferansa davet ettiğiniz her kişi için ayrı ayrı çağrı ücreti ödemektesiniz. Ücretsiz görüşme süreleriniz ile konferans servisinden yararlanabilirsiniz.

Konferans Ayarları Nasıl Açılır Türk Telekom?

Servis Bilgisi

Cep telefonunuzdan yaptığınız ilk aramadan sonra, görüşme sırasında, konferansa katmak istediğiniz ikinci numarayı çevirin. Bağlantı kurulduktan sonra 3’ü ve Gönder’i tuşlayın. Turkcell konferans görüşme nasıl yapılır?

Örneğin aynı anda 2 kişi ile konuşmak istiyorsanız; Adım 1: Birinci kişinin numarasını arayın ve beklemeye alın. Adım 2: İkinci kişinin numarasını arayıp 3’e ardından YES’e basın. Adım 3: Çağrılarınız Birleşti / Konferansa Katıldı uyarısını gördüğünüzde KonferansCell devrede demektir.

Grup araması nasıl yapılır?

WhatsApp’ı açın, ardından Aramalar sekmesine dokunun. Yeni Arama > Yeni Grup Araması’na dokunun. Aramaya eklemek istediğiniz kişileri bulun, ardından Görüntülü Arama’ya dokunun.

Vodafone telekonferans servisi ücretli mi?

Telekonferans Servisi’nin ücretlendirmesi nedir? Bağlantıya dahil edilen her görüşme, ayrı bir görüşme kabul edilir ve çağrıyı başlatan abone kullandığı paketin ücret tarifesi ile ücretlendirilir.

Okunma: 379