Kollari zayiflatmak icin ne yapmali

Kollari zayiflatmak icin ne yapmali

Yönergeler Kollari zayiflatmak icin ne yapmali?

İçindekiler

Kolları zayıflatmak için ne yapmalı?

Kollarınızı inceltmek için 9 öneri

Kardiyo. İnce kollara sahip olabilmenin ilk sırrı vücut yağını azaltmaktır. Yüzmek. Vücudun her bölgesini mükemmel şekilde çalıştıran bir spordur. Pilates. Pilates sıkılaştırıcı bir egzersiz türüdür. Şınav. Ağırlık egzersizleri. Sandalye hareketi. Makas hareketi. Daireler.

Kol jimnastiği nasıl yapılır?

3. Top egzersizi // Kol sarkması egzersizleri ► Zemine paralel olacak şekilde kollarınızı her iki tarafa doğru açın. ► Sanki bir top okşuyor gibi kollarınızı saat yönünde çevirin. ► Bu hareketi 20 kere tekrarlayın. ► Kollarınızı indirin ve 10-15 saniye dinlenin.

Kol yağları nasıl eritilir?

Kollarınızdaki Fazlalıkları Eritmek İçin Etkili 8 Egzersiz

Dips. “Kol yağları nasıl eritilir?” sorusunun en popüler cevabı dips egzersizi. 2. Plank. 3. Ağırlık kaldırma. Makas Hareketi. Çapraz yükseltme. Kardiyo. 7. Dip Kick. 8. Pullover.

Kol egzersizleri nelerdir?

İnceltme ve Sıkılaştırma için Etkili Kol İnceltme Egzersizleri Nelerdir?

Arm Circles. Arm circles omuzlarını ve kollarını güçlendirecek basit ama etkili bir kol egzersizi. Bench Dips. Bench Dips kol incelten egzersizler arasında en etkili olanlardan. Şınav. Biceps Curl.

Zayıf kol nasıl güçlendirilir?

Eğer kol kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız aletsiz egzersiz önerilerimizi uygulayabilirsiniz.

Ters Plank Halinde Bacaklarınızı Kaldırın. Kurbağaları Taklit Ediyoruz: Frogger. En Bilinen Yöntem: Şınav. Arka Kolları Unutmayın: Triceps Egzersizleri. Karın Yağları Eriyor, Kol Kasları Güçleniyor: Plank.

Sarkık kollar nasıl toparlanır?

Kollarınızı hafif önde, avucunuz karşıya bakacak şekilde ağırlıkları tutun. Önce dirseğinizden kırarak daha sonra da omuzlarınızdan destek alarak ağırlıkları yukarı kaldırın. Tekrar omuzlardan kırarak aşağı indirin ve direklerinizi açın. Bu egzersizi 3 set halinde 30 kez tekrarlayın.

Sarkık kollar için ne yapılmalı?

Sol ve sağ kollarınızı ayrı ayrı kullanacağınız bu egzersizde ilk olarak sol kolunuzu başınızın üstüne kaldırın ve başınızın üzerinden sağ omzunuza doğru bükün ve sol dirseğinizi sağ elinizle tutun, esnemek için yavaşça dirseğinizi sağ omzunuza doğru çekin. Bu hareketi 20 saniyelik tekrarla 10 kez yapmaya çalışın.

Kol bölgesi neden yağlanır?

Kişide genelde yakın aile bireylerinde aynı vücut yapısı ve aynı kol yağlanması görülür. Beslenmede yapılan yanlış seçimler de kolda yağlanmaya neden olabilir. Özellikle tek tip besin tüketen bireylerde dengesiz beslenildiğinden bu problemin ortaya çıkması daha da sık rastlanan bir durumdur.

Okunma: 343