Kolajen IP uygulamasi ne kadar surer?

Kolajen IP uygulamasi ne kadar surer?

Popüler Kolajen IP uygulamasi ne kadar surer? by Admin Ağustos 8, 2020

İçindekiler

Kolajen IP uygulaması ne kadar sürer?

Uygulama yaklaşık 30-60 dakika sürer ve işlemin sonucu anında gözlemlenir. Ortalama bir seans sonucu, kişi 10 yaş daha genç bir görünüme sahip olabilir.

Collagen ip ne kadar kalıcı?

DS V-LİNE Collagen ip protokol uygulaması zamanı durdurmaya devam ediyor. DS V-LINE Collagen İp Protokolü, 4 Ay sonra cilt bariyerinin güçlenmesi ve Collagen seviyesinin artması ile birlikte zamanla ortaya çıkan yaşlanma belirtilerine karşı korur.

Kolajen IP uygulaması kaç seansta biter?

Genellikle danışanlarımızın 3-6 seans arası bu işlemi tekrarlatmaları tavsiye edilmektedir. İlk seans sonrası hemen etkileri fark edilmeye başlanmaktadır. İşlem yaklaşık 30-60 dakika da gerçekleşmekte ve ağrısız bir şekilde ilerlenmektedir.

Kolajen ipleri nasıl kullanılır?

Kolajen ip takviyesi cildinizi yeniler, aydınlatır ve leke oluşumuna karşı korur. İnce çizgilerin görünümünün azalmasını sağlar. Kullanımı: Temizlenmiş cildinize pamuk üzerine damlayarak ya da parmak uçlarınıza alarak uygulayın. Presleme hareketi ile gözeneklerinize doğru toniği itin.

Iple kolajen nasıl yapılır?

İpler örümcek ağına benzer şekilde farklı yönlerde yerleştirilerek; ciltte kollajen üretimini uyarır ve sıkılaşma etkisine neden olur. Bu uygulamaya ülkemizde altın iplik, altın örgü gibi isimler de verilmektedir. Cilt altına yerleştirilen ipler 6-8 ay içinde tamamen erirken kollajen artarak yüzü yukarı doğru çeker.

Kolajen IP uygulaması kalıcı mı?

Etkisini işlemden çıktıktan sonra %60 kısmını çok net görebilir, ancak geri kalanını da 1 ay içinde kolajen ipin cildinizle etkileşimine göre net görebilirsiniz. İplerin kalıcılık süresi 12 aydır.

Collagen ipi nedir?

kolajen askı kopmayan ve vücutla uyumlu ve eriyebilen iplerdir. Yüz ve boyundaki sarkmaları gidererek, ekstra kolajen üretimi sağlamasıyla birlikte sonuçları yüz güldürücüdür.

Collagen IP protokolü kalıcı mı?

Son dönemde kadınların en büyük sorunu olan cilt kırışıklıklarını gideren mükemmel bir uygulama. DS V-Line Collagen İp Protokolü, kolajen doku oluşumunu arttıran ve 6 ay gibi uzun bir süre kalıcılık sağlayan patentli ve herhangi bir operasyona ihtiyaç duymadan yapılan, acısız bir uygulamadır.

Kolajen IP nedir ne işe yarar?

Okunma: 344