Kilitlenmis Macbook nasil acilir

Kilitlenmis Macbook nasil acilir

Kilitlenmiş Macbook nasıl açılır?

iCloud.com/find adresinden giriş yapın ve Aygıtlar menüsünden Mac’inizi seçin. Kilidi Aç’ı seçin ve kimliğinizi doğrulama adımlarını izleyin. Aygıtınızın parolasını kullanarak Mac’inizin kilidini iPhone, iPad, iPod touch veya Apple Watch’unuzdan açın.

Macimi Bul nasıl açılır?

Mac’imi Bul’u ayarlama

Mac’inizde Elma Menüsü > Sistem Tercihleri’ni seçin, sonra Apple Kimliği’ni tıklayın. Apple Kimliği tercihlerini aç Kenar çubuğunda iCloud’u tıklayın. Mac’imi Bul’u seçin, sonra Mac’imi Bul’un Mac’inizin konumunu kullanmasına izin vermek için (istenirse) İzin Ver’i tıklayın.

Apple Watch sahibine kilitlendi nasıl açılır?

Apple Watch Eşlemesini Kaldır’a dokunun, ardından onaylamak için Eşlemeyi Kaldır düğmesine tekrar dokunun. Etkinleştirme Kilidi’ni kapatmak için Apple Kimliğinizi girin. Apple Kimliğinizin parolasını unuttuysanız parolayı sıfırlayabilirsiniz. Onaylamak için tekrar dokunun.

Apple kimliğim kilitlendi ne yapmalıyım?

Hesabınız güvenlik nedeniyle devre dışı bırakıldığından oturum açamıyorsunuz. Bu Apple kimliği güvenlik nedeniyle kilitlendi….Devre dışı bırakılmış bir Apple kimliği nasıl açılır

iforgot.apple.com adresine gidin. Apple ID e-posta adresinizi girin. Hesabınızın kilidini açmak için ekranda çıkan yönergelere uyun.

Macimi Bul nasıl kapatılır?

iPhone, iPad, iPod touch, ya da Mac’te Bul’u kapatma

iPhone, iPad ya da iPod touch: Ayarlar > [adınız] > Bul’a gidin. [Aygıtımı] Bul’a dokunun ve [Aygıtımı] Bul’u kapatın. Mac: Apple menüsü > Sistem Tercihlerini seçip ardından da Apple Kimliğini tıklayın. Yan çubukta iCloud’u tıklayın ve Mac’imi Bul seçimini kaldırın.

Çalınmış iPhone nasıl bulunur?

Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch’ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

Okunma: 320