Kaspersky nasil aktive edilir

Kaspersky nasil aktive edilir

Cankurtaranlar Kaspersky nasil aktive edilir?

İçindekiler

Kaspersky nasıl aktive edilir?

Kaspersky Internet Security’yi etkinleştirme

Ana uygulama penceresini açın. Ana uygulama penceresinin en altındaki bölmede düğmesini tıklatın. Lisanslama penceresi açılır. Lisanslama penceresinde Dene düğmesini tıklatın. Deneme Sürümünü Etkinleştir penceresinden Deneme Sürümünü Etkinleştir düğmesini tıklatın.

Kaspersky Internet Security ücretsiz mi?

Evet, Kaspersky Free sadece Windows için çıktı. Ancak Android için ücretsiz temel korumamız olan Kaspersky Internet Security for Android zaten uzun süredir mevcut. Mac kullanıcıları için, şimdilik sadece ücretli Kaspersky Internet Security ürünümüz mevcut.

Kaspersky lisans yenileme nasil yapılır?

Aşağıdaki yollardan birini kullanarak Kaspersky ürününü açın: Görev çubuğunun sağ alt köşesindeki simgeye tıklayın veya daha fazla simge görüntülemek için oka tıklayın. Lisansınız devam ediyorsa Lisans: X gün kaldı öğesine tıklayın. Korumanız sona erdiyse Lisans: süresi doldu öğesine tıklayın.

Kaspersky etkinleştirme kodu nerede yazar?

Kaspersky Total Security’nin kutulu bir sürümünü satın almış iseniz, etkinleştirme kodu kılavuzda veya yükleme CD’sini içeren satış kutusunda yer alır. Kaspersky Total Security’yi çevrimiçi bir mağazadan satın aldıysanız, etkinleştirme kodu ürünü sipariş verirken belirtmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilir.

Kaspersky Internet Security iyi mi?

Evet, Kaspersky güvenli bir antivirüs yazılımıdır. Kaspersky’nin kötü amaçlı yazılım algılama oranı, Norton, McAfee, ve Bitdefender gibi siber güvenlik endüstrisindeki en büyük isimlerle aynıdır.

Kaspersky güncelleme nasıl yapılır?

Kaspersky Internet Security açılır menüsünü açın. Açılır menüde Güncellemeleri Denetle seçeneğini belirleyin. Koruma Merkezi açılır. Uygulamanın yeni bir sürümü Kaspersky Lab güncelleme sunucularında kullanılabilir olursa İndir düğmesi görüntülenir.

My Kaspersky nedir?

My Kaspersky, kullandığınız Kaspersky uygulamalarının bilgilerinin merkezi olarak saklanması ve yönetilmesi için tasarlanmış bir Kaspersky web sitesidir. My Kaspersky’de şunları yapabilirsiniz: Lisanslarınız ve sona erme tarihleri hakkındaki bilgileri görüntüleme. Bilgisayar korumasını uzaktan yönetme.

Okunma: 343