Kararan banyo derzleri nasil temizlenir?

Kararan banyo derzleri nasil temizlenir?

Trend olan Kararan banyo derzleri nasil temizlenir? by Admin Mayıs 13, 2020

İçindekiler

Kararan banyo derzleri nasıl temizlenir?

½ fincan beyaz sirke ile ¼ fincan ılık suyu kaseye dökün ve karıştırın. Daha sonra hazırlamış olduğunuz bu çözelti karışımı derz aralarına püskürtün ve 15-20 dakika bekleyin. Ardından fırça ya da bir sünger yardımıyla iyice ovun ve durulayın.

Fayans üzerindeki siyah lekeler nasıl çıkar?

Elma sirkesi hem sağlığınızı koruyacak hem de fayans lekelerinizi kolayca çıkaracak en pratik yollardan ilki. İkinci kurtarıcınız karbonat. Limondan da yardım alarak kullanacağınız bu yöntem oldukça etkili sonuçlar doğuracak. Ve yıllardan beri kullanılagelen arap sabunu!

Sararmış derz araları nasıl temizlenir?

Çamaşır suyu karbonat karışımını sünger yardımı ile derze sürterek sararmış derzleri beyazlatabilirsiniz. Ayrıca sadece çamaşır suyunu derz üzerine uygulayarak derz temizleme işlemini yapabilirsiniz. Kararan fayans araları nasıl temizlenir sorusunun bir diğer cevabı da doğal bir ürün olan sirke kullanmaktır.

Derz aralarını beyazlatmak için ne yapılır?

Saf sirkeyi yarı yarıya olacak şekilde ılık su ile karıştırın. Kirli derzlere bu karışımı uygulayın ve fırça yardımıyla temizleyin. Aynı işlemi sirke ve tuz kullanarak da yapabilirsiniz. Özellikle beyazlatma özelliği olan diş macununu derz aralarına sürün.

Duşakabin siyah lekeleri nasıl çıkar?

Eğer küf silikonların içine sızmadıysa ve duşakabinin köşelerinde siyahlıklar yeni yeni oluşmaya başladıysa:

Cif Sprey Ultra Hijyen’i kararmaya başlayan bölgelere sıkın ve bir süre bekleyin. Sert bir fırça ya da dar alanlar için diş fırçası yardımıyla küfleri kazıyın. Ilık suyla durulayın ve kuruladığınızdan emin olun.

Siyah renkli fayanslar nasıl temizlenir?

Ilık suyun içerisine amonyak ve üzerine ılık su konularak çalkalanmasının ardından küf üzerine püskürtün. Yarım saat boyunca bekletin. Kılları çok sert olan bir fırça ile küf lekeleri çıkana kadar fırçalamalısınız. Ilık suyla yıkadıktan sonra mikrofiber bezle kurutun.

Derz arası nasıl beyazlar? Sararmış beyaz fayans nasıl temizlenir?

Sirke ve Soda Karışımı İlk önce bir kez karışımı duvara püskürtüp 15 dakika sonra ikinci püskürtmenin ardından temizlik yapmanız, daha iyi bir hijyen sağlayacaktır. En son olarak da banyo başlığı yardımıyla fayanslarınızı sıcak su ile yıkarken tekrardan fırçalamak, fayansların yeni görüntüsüne kavuşmasını sağlar.

Sararan fayans araları nasıl beyazlar?

Okunma: 384