Kamusal cevrimici dergiler ne ad verilir?

Kamusal cevrimici dergiler ne ad verilir?

İçindekiler

Kamusal çevrimiçi dergiler ne ad verilir?

Webzine ya da çevrimiçi dergi, alt kültürün ilgi alanları ve amaçlarını konu alan internet fanzinlerine verilen ad. Genelde fotokopi yoluyla dağıtılan fanzin yayınlarının sanal oluşumları olmakla beraber, portal/magazin üslubu ve yapısı taşırlar.

SCI Expanded dergi ne demek?

science citation index expanded (scie), 1900’den günümüze 150 disiplinde 8.500’den fazla önemli ve önemli dergiyi kapsayan daha büyük sürüm sci’dir. yani kısaca sci’ye daha fazla derginin eklenmiş ama nispeten kaliteden ödün verilmiş halidir.

TR dizini ne demek?

TR Dizin, (eski adıyla Ulusal Veri Tabanları-UVT) Fen ve Sosyal Bilimler konu alanlarındaki ulusal, hakemli, bilimsel dergilerdeki makaleler ile TÜBİTAK Projelerinin bibliyografik/tam metin bilgilerinin yer aldığı, web sayfası üzerinden taranabilen ulusal atıf dizinidir.TR Dizin hizmeti, TÜBİTAK ULAKBİM tarafından …

Predatör dergi nasıl anlaşılır?

Predatör – Yağmacı dergilerin genel özellikleri reklama çok para harcamalarıdır. Reklam içeriklerinde de genelde makaleleri hızlı değerlendirdiklerini, hızlı sonuç verdiklerini belirtirler. Makalenizi gönderdikten bir hafta sonra kabul olup olmayacağının belli olacağı gibi şeyler vaat ederler.

ESCI SCI mi?

ESCI, Clarivate Analytics tarafından yayımlanan Web of Science kapsamındaki bir bilimsel atıf indeksidir. Bu indeks; Science Citation Index Expanded (SCI-Expanded), Sciences Citation Index (SSCI), gibi daha itibarlı indekslerin bir alt basamağı veya bir gömlek altı olarak tanımlanabilir.

SCI yayın ne demek?

yüksek lisans tezinden makale çıkarmak en kıymetli olanıdır. doktora tezlerinin orjinal olması en az üç makaleye tekabul eder. en kötüsü ve etik dışı olan ise, danışman öğretim üyesinin ilk isim olarak kendini yazdırmasıdır.

TR dizin uluslararası mi?

Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmaların en önemlileri arasında, araştırmacıların ulusal ve bilimsel içeriğe elektronik ortamda erişimlerini sağlamak amacıyla uluslararası standartlara uygun olarak geliştirilen TR Dizin (2013 yılı sonuna kadar Ulusal Veri Tabanları-UVT adıyla yürütülen) yer almaktadır.

Okunma: 319