Junichi Watanabe Nedir

Junichi Watanabe Nedir

genel bakış

Junichi Watanabe ( 渡辺 淳一 , Watanabe Jun'ichi , 24 Ekim 1933 - 30 Nisan 2014) orta yaşlı insanların evlilik dışı ilişkilerini tasvir ettiği bilinen Japon bir yazardı.
1997 tarihli bir Lost Lost Paradise , Japonya'da ve Asya'da en çok satanlar oldu ve bir film ve bir televizyon mini dizisi haline getirildi. O toplamda 50'den fazla roman yazılır ve Işık ve Gölge (Hikari Kage için), Makyaj İçin Yeni Akım Zümre dergisi ödül için 1970 yılında Naoki Ödülü dahil ödül kazandı, Mesafe Ayarı Sun için 1979 yılında Yoshikawa Eiji Ödülü ( Toki rakujitsu) ve Nagazaki'ye Rus Genelev (Nagasaki roshia yujokan).
Sunagawamachi'de (bugünkü Kamisunagawa) doğdu ve 30 Nisan 2014'te Tokyo'da prostat kanseri nedeniyle öldü. Kitle kamu romanı doktoru. Hokkaido'nun Uesagawa kasabasından doğdu. 1958 yılında Sapporo Tıp Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1964 Sapporo Tıp Üniversitesi Yardımcı Doçent, aynı tıp fakültesi Ortopedi Cerrahisi Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi, 1966. Doujinshi'de roman yazmaya devam. Sapporo Tıp Üniversitesi, Profesör Toshiro Wada'nın Wada Kalp Transplantasyonu Kampanyası'na üniversiteden ayrılmasının ardından "Beyaz Festivale" (1969, "Beyaz Şövalye", Kadokawa Bunko "unvanından sonra" Roman "Kalp Nakli) Sundu. Shinchosha Doujinshi Dergi Ödülü'nü "Ölüm Makyajı" (1965) tarafından annenin ölümü konusuyla kazandı ve edebi bir kız olarak lanse edildi. Buna ek olarak, kaderle mücadele nedeniyle insanın güçsüzlüğünü betimleyen "Işık ve Gölge" (1970) 'de 63. Naoki ödülünü kazandı. "Uzak bir gün" (1979), "Nagazaki Rus Kadınlar Salonu" (1979) için Yoshikawa Eiji Edebiyat Ödülü'nü kazandı. "Enkarnasyon" (1986), "Cennet Cenneti" (1997), "Aşkın Sürgün Alanı" (2006) 'nın üç eseri Nihon Keizai Shimbun'un sabah baskısında serileştirildi, cesur cinsel betimlemeyle büyük bir hit oldu. film ve bir televizyon draması yapıldı. Her sabah, maaşlı bir işçinin, günlük olarak ekonomi gazetelerinde serileştirilen erotik romanlar okur gibi görünmesi, deniz aşırı bir konu haline geldi.
→ İlgili ürün Shiburo Wada

Okunma: 343