Johnson & Johnson [Şirket] Nedir ?

Johnson & Johnson [Şirket] Nedir ?

genel bakış

Johnson & Johnson , 1886 yılında kurulmuş bir Amerikan çok uluslu tıbbi cihaz, ilaç ve tüketici ambalajlı mal üretim şirketidir. Ortak stoğu, Dow Jones Industrial Average'ın bir parçasıdır ve şirket Fortune 500 arasında listelenmiştir.
Johnson & Johnson, New Jersey'deki Skillman'da bulunan tüketici bölümü New Brunswick, New Jersey'de bulunuyor. Şirket, 60 ülkede faaliyet gösteren 250'den fazla yan kuruluş ve 175'in üzerinde ülkede satılan ürünlerden oluşmaktadır. Johnson & Johnson, 2015 takvim yılı boyunca dünya çapında 70,1 milyar dolar satış gerçekleştirdi. Şirket, ABD Adalet Bakanlığı ile en büyük üçüncü ilaç anlaşmasını yaptı.
Johnson & Johnson markaları arasında çok sayıda ilaç ve ilk yardım malzemesi bulunmaktadır. Tanınmış tüketici ürünleri arasında Band-Aid Marka bandaj çeşitleri, Tylenol ilaçları, Johnson bebek ürünleri, Neutrogena cilt ve güzellik ürünleri, Clean & Clear yüz yıkama ve Acuvue kontakt lensler bulunmaktadır. Bu bir ABD şirketi, dünyanın en büyük medikal ürün üreticisidir. 1887'de kuruldu. Tüketici ürünleri, ilaçlar ve tıbbi ürünler üretiyoruz. Tüketici Ürünleri Bölümünde, banyo malzemeleri, bebek ürünleri, ilk yardım ürünleri, reçetesiz satılan ilaçlar vb. Satıyoruz. İlaç Bölümü'nde, 90'dan fazla çeşit doğum kontrol hapı, terapötik ilaçlar, veteriner ilaçları vb. Var. Doktor ürün kategorisinde sırasıyla sütür ve teşhis ürünleri, Tek kullanımlık kontakt lensler ve benzerlerini satıyoruz. 57 ülkede 250'den fazla grup şirketimiz var. Merkez New Jersey. Aralık 2011'e kadar sona eren mali yıl için satışlar 65 milyar dolar.

Okunma: 343