Island turkce ne demek?

Island turkce ne demek?

Nesne Island turkce ne demek?

İçindekiler

Island türkçe ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri (geniş-düz arazide) ağaç kümesi, koru. (geniş-düz arazide tek başına) tepe. adaya benzer şey.

Mountain türkçesi ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri dağ+. mountain air: dağ havası. yığın.

Laka ne anlama gelir?

yoldaki ufak bozukluk, geçerken yavaşlamak gereklidir. büyük ihtimal geçerken çıkan sesin biraz deforme edilmesiyle ortaya çıkan kelime.

Ada ingilizce ne demek?

“ada” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 11 sonuç island i. square i. island i.

Tower ne demek?

Tower sunucu, server şeklinde kullanılmak üzere dizayn edilmiş olan ve tek başına duran dik bir kabine yerleşik bir bilgisayar şeklinde tanımlanabilir. Tower sunucu ya da tower server kule adı verilen kabin, kule tarzı bir kişisel bilgisayar için kabine boyut ve kule şeklinde bir yapıda tasarlanmıştır.

Origami kelimesinin sözlük anlamı nedir?

Origami, (折り紙 origami) Japonca “ori” (katlamak) ve “gami” (kâğıt) sözcüklerinin birleşiminden meydana gelmiş olup kâğıt katlama sanatına verilen addır.

Waterfall nedir çeviri?

waterfall {isim} Çağlayan kanyon ırmakları, hızla akan yabani dereler ve çağıldayan nehirler: Bu ücretsiz Windows temasında şelaleler tüm farklı yönleriyle yansıtılıyor.

Ada Parsel ingilizce ne demek?

Explanation: ada (TR)=lot(EN) genellikle ev icin kullanirlir. parsel (TR)= parcel (EN),plot (EN),lot (EN) ev yada isyeri olabilir. pafta (TR) = section of a map (genellikle en ufak birimlerden birisidir.

Kıta ingilizce nasıl yazılır?

Bu kıtaların isimleri sırasıyla Asia (Asya), Europe (Avrupa), Africa (Afrika), South America (Güney Amerika), North America (Kuzey Amerika, Australia (Avustralya) ve Antarctica’dır. (Antartika).

Tower ne demek bilgisayar?

Misafirperver kelimesinin sözlük anlamı nedir?

Yani evine ya da bulunduğu ortama konuk gelmesinden hoşnut olan, ikramlarda bulunmayı seven ve gelen konuğu ağırlamaktan mutluluk duyan kişilere misafirperver denmektedir. Ayrıca misafire karşı iyi niyetle yaklaşan kişiler için de misafirperver tanımı kullanılmaktadır.

Okunma: 343