iPhone sol ust kosede mikrofon isareti nasil kapatilir?

iPhone sol ust kosede mikrofon isareti nasil kapatilir?

Yönergeler iPhone sol ust kosede mikrofon isareti nasil kapatilir? by Admin Eylül 29, 2020

İçindekiler

iPhone sol üst köşede mikrofon işareti nasıl kapatılır?

iPhone ve iPad’in Klavyesinden Mikrofon Simgesi Nasıl Kaldırılır?

iPhone veya iPad’inizde Ayarlar uygulamasını başlatın. Şimdi, Genel sekmesine dokunun. Ardından Klavye’ye dokunun. Ardından, “Dikte Etmeyi Etkinleştir” seçeneğini bulun ve geçişini kapatın. Assistive Touch ne demek?

iPhone veya iPad’in kontrol butonlarını kullanmak istemeyenler için geliştirilmiş bir çözüm: Assistive Touch.. Aslında Türkçe’ye”Yardımcı dokunuş” olarak çevirmek de mümkün.

iPhone durum çubuğu nasıl açılır?

Durum simgelerini nerede görürsünüz? Bir simgeyi görmüyorsanız sağ üst köşeden aşağı doğru kaydırarak Denetim Merkezi’ni kontrol edin.

iPhone VoiceOver özelliği nasıl kapatılır?

VoiceOver’ı açma veya kapatma Erişilebilirlik > VoiceOver’a gidin, sonra VoiceOver’ı açın. VoiceOver’ı kapatmak için VoiceOver düğmesine çift dokunun. Siri: “VoiceOver’ı aç” veya “VoiceOver’ı kapat”.

iPhone sesli okuma nasıl kapatılır?

Ana Ekran düğmesine üç kez basın (Ana Ekran düğmeli bir iPhone’da). Denetim Merkezi’ni kullanın. Ayarlar > Erişilebilirlik > VoiceOver bölümüne gidin, sonra bu ayarı açın veya kapatın.

Apple Watch Assistive Touch nasıl kullanılır?

Apple Watch’unuzda Ayarlar uygulamasını açın. Erişilebilirlik’e, ardından AssistiveTouch’a dokunun. Açmak için AssistiveTouch’a, ardından onaylamak için Tamam’a dokunun. Dilerseniz görsel bir tanıtım görmek için Dene’ye de dokunabilirsiniz.

iPhone durum çubuğu nedir?

iPhone’un durum çubuğunda birtakım simgeler görünür. Bu simgeler; hücresel ağın sinyal gücü, hücresel bağlantı türü (LTE, 4G, 3G, Edge, GPRS), Wi-Fi ağına bağlıysanız Wi-Fi, VPN kullanıyorsanız VPN, konum, yön kilidi, rahatsız etme modu, alarm ve pil seviyesi gibi.

iPhone aygıt yönetimi nasıl açılır?

Ayarlar > Genel > Profiller’e veya Profiller ve Aygıt Yönetimi’ne dokunun.

VoiceOver nasıl kapanır?

VoiceOver’ı açma veya kapatma

Apple Watch’unuzda Ayarlar uygulamasını açın. Erişilebilirlik > VoiceOver’a gidin, sonra VoiceOver’ı açın. VoiceOver’ı kapatmak için VoiceOver düğmesine çift dokunun. Siri: “VoiceOver’ı aç” veya “VoiceOver’ı kapat”. iPhone sesli mesaj nasıl kapatılır?

ÇÖZÜM. Ayarlar (Settings) > Genel (General) > Güvenlik Kodu (Passcode Lock) bölümünden Sesli Çevirme (Voice Dial) sekmesinden kapatabilirsiniz. Bu orta tuşa üç kere bastıgınız zaman bu özellik pasif hale geliyor.

Okunma: 344